اسماعیل گرامی مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی
اسماعیل گرامی مقدم، سخنگوی حزب اعتماد ملی در مصاحبه ای، اظهارات اخیر فرمانده کل سپاه را «مصداق دخالت در انتخابات» دانست و تاکید کرد:«اگر بنا باشد حاکمیت اجازه حضور به اصلاح طلبان در انتخابات را ندهد، مراجعی نظیر شورای نگهبان از جایگاه نسبتا قانونی تری برخوردارند.»
گرامی مقدم، در مصاحبه با سایت سحام نیوز ، تصریح کرد: « همانگونه که جناب آقای خاتمی – رئیس جمهور سابق- فرموده اند برای حضور اصلاح طلبان در انتخابات مجلس شورای اسلامی سه شرط محوری قائل شده اند و من هم بعنوان یک اصلاح طلب و نه بعنوان سخنگوی حزب اعتماد ملی موافق حضور اصلاح طلبان در انتخابات، به شرط تحقق شروط آقای خاتمی هستم.»
سخنگوی حزب اعتماد ملی در این مصاحبه به بخش زیادی از مسائل طرح شده توسط رسول منتجب نیا ، در مصاحبه ی اخیرش با بولتن نیوز ، پاسخ داده است .
متن کامل این مصاحبه درپی آمده است:
۱-نظر شما در خصوص حضور اصلاح طلبان در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی چیست ؟ و آیا نظر شما با نظر آقای منتجب نیا در خصوص مسائلی که در مصاحبه با بولتن نیوز اظهار داشتند متفاوت است؟
ضمن عرض خسته نباشید ابتدا باید عرض کنم آقای منتجب نیا حدود یک سال است که در مصاحبه های مختلف با رسانه های جریان اصول گرا سعی داشته اند مطالبی را بیان کنند که برخی از اعضای حزب اعتماد ملی و یا اینجانب واکنش نشان دهیم ، اما تاکنون از پاسخ دادن به آنها بدلیل جلوگیری از سوء استفاده جریان تمامیت خواه خودداری ورزیدم. اما علی رقم میل باطنی ام به بخشی از اظهارات غیر مسئولانه ایشان در خصوص حزب اعتماد ملی پاسخ خواهم داد .
همانگونه که جناب آقای خاتمی – رئیس جمهور سابق- فرموده اند برای حضور اصلاح طلبان در انتخابات مجلس شورای اسلامی سه شرط محوری قائل شده اند و من هم بعنوان یک اصلاح طلب و نه بعنوان سخنگوی حزب اعتماد ملی موافق حضور اصلاح طلبان در انتخابات، به شرط تحقق شروط آقای خاتمی هستم.
۲- با توجه به اظهارات فرمانده سپاه سردار جعفری در خصوص مواضع آقای خاتمی و حضور اصلاح طلبان در انتخابات، دید گاه شما در این خصوص چگونه است؟
من در این خصوص به فرمایشات حضرت امام (ره) اشاره کنم که ایشان نیروهای نظامی و مسلح را از جمله بسیج و سپاه پاسداران را از ورود به دسته جات سیاسی منع کرده اند و در یک مقطع از انتخابات مجلس شورای اسلامی که بخش های از سپاه در امورانتخابات دخالت کردند امام بی پرده خطاب به آنان بیان کرد که به سپاه چه ارتباط دارد که در انتخابات مداخله می کند از این رو اگر ما فرمایشات امام را ملاک قرار دهیم، این صحبت های آقای جعفری درست مصداق دخالت در انتخابات است و اگر بنا باشد حاکمیت اجازه حضور به اصلاح طلبان در انتخابات را ندهد، مراجعی نظیر شورای نگهبان از جایگاه نسبتا قانونی تری برخوردارند و ورود برادران سپاه در انتخابات به مصلحت نیروهای مسلح ، نظام و کشور نیست .
۳-آقای منتجب نیا در مصاحبه با بولتن نیوز گفته است : "به دلیل راه اندازی سایت سحام نیوز توسط آقای کروبی و گرامی مقدم و انحراف حزبی وسیاسی آنها از حزب کناره گیری کردند" واقعیت این مسئله چیست ؟
ببینید اصولا" پرداختن به اختلافات درون حزبی و کشانیدن آن به مطبوعات و رسانه ها به صلاح هیچ کس و هیچ حزبی نیست و متاسفم که گاهی ایشان به این مسائل می پردازند و من ناگزیرم برای تنویر افکار عمومی به برخی از واقعیات رجوع کنم. لازم به توضیح می دانم که این اختلافات طبیعی است و در هر حزبی از این دست اختلافات فراوان است . بنده باید عرض کنم اولا" : سایت سحام نیوز بعد از انتخابات سال ۸۸ توسط آقای کروبی و من راه اندازی نشده است که بعد از آن اختلاف بوجود آمده باشد! بلکه سایت سحام نیوز یک سال قبل از انتخابات توسط آقای کروبی راه اندازی و ۶ ماه بعد یعنی در مهرماه ۸۷ مدیر مسئولی آن به حکم ایشان به اینجانب ابلاغ گردید. بعد از انتخابات من از آقای کروبی خواستم که فرد دیگری را جایگزین اینجانب نماید چون با تغییر قوانین وزارت علوم قادر نبودم بصورت ترددی در خارج از کشور تحصیل نمایم و به همین دلیل باید در کشور محل تحصیلم اقامت می کردم. آقای کروبی هم از من خواستند تا شهریور ۸۸ مسئولیت سحام نیوز را داشته باشم و با انتصاب سردبیر سایت مذکور اختلاف میان آقای منتجب نیا و اینجانب آغاز گردید. در حقیقت اختلاف ما بر سر تفسیر آئین نامه ی داخلی حزب بود و در این میان آقای کروبی با تفسیر من از آئین نامه موافق بودند. به همین دلیل بنده کار را ادامه دادم. بنابراین انحراف حزبی وسیاسی وجود نداشته است صرفا" یک مسئله شخصی بود که آقای منتجب نیا با سردبیر آن زمان سحام نیوز مخالف بود .
ثانیا" : اگر ایشان بدلیل انحرافات سیاسی آقای کروبی و اینجانب حزب را ترک کرده اند (که البته اینگونه نیست) متن استعفاء ایشان گواه هست که همین مسائل اختلاف بر سرانتصاب سردبیر ، ورود و خروج کارکنان حزب ، درگیری ایشان با تایپپیست ها و جابجایی اتاق کار ایشان بود . حتما" ایشان فراموش نکرده اند پس از انتخابات ۸۸ هنگامی که در شورای مرکزی حزب برای صدور بیانیه ، مذاکره می شد در مقابل یکی از اعضای روحانی حزب که مخالف صدور بیانیه جهت محکوم کردن بازداشت ها و سرکوب ها و تقلب در انتخابات بود با فریاد گفتند "مردم را دارند می کشند شما اینجا نشسته اید و می گویید بیانیه صادر نکنیم" و سپس ایشان و دو نفر از اعضای حزب مسئولیت نوشتن اولین بیانیه حزب اعتماد ملی پس از انتخابات را بر عهده گرفتند؛ پس در این به اصطلاح انحراف سیاسی ایشان شریک بودند و اینگونه نبود که از اول مخالف باشد .
۴-آقای منتجب نیا معتقدند که سایت سحام نیوز تبدیل به سایت شخصی شده است. نظر شما در این باره چیست ؟
متاسفم که آقای منتحب نیا با بی اطلاعی اظهار نظر می کند چون من در تاریخ ۱۷ شهریور یعنی قبل از اینکه ماموران امنیتی به دفتر حزب اعتماد ملی و دفتر آقای کروبی وارد بشوند و آن را پلمپ نمایند مسئولیت سایت سحام نیوز را در حضور چند تن از اعضای حزبی به خود آقای کروبی واگذار کردم و برای ادامه تحصیل از کشور خارج شدم و تاکنون هیچ گونه مداخله ای در مدیریت سایت سحام نیوز نداشته ام. چون حتی اگر می خواستم این کار را بکنم در داخل کشور نبودم و امکان آن وجود نداشت ، البته مصاحبه ها و مقالات مرا سایت سحام نیوز کارمی کند به مانند ده ها مصاحبه خبر و یادداشت، اما باید خاطرنشان کنم که ای کاش آقای منتجب نیا توجه می داشتند که مسئولیت روزنامه و سایت سحام نیوز با شخص دبیر کل است و آقای کروبی هم، براساس همین، سایت سحام نیوز را مدیریت کرده است و این سایت تمامی اخبار و دیدگاه ها را از رهبری گرفته تا منتقدین دولت را بدون کم و کاست انعکاس می دهد. من به همین اندازه درمورد فعالیت سایت اکتفا می کنم حتما" مسئولین سایت سحام نیوز پاسخ ایشان را خواهند داد.
۵- درباره مصاحبه شما در خصوص دعوت از مردم برای حضور در انتخابات از طرف حزب اعتماد ملی ،اقای منتجب نیا معتقدند چون حزب جلسه ای نداشته شما نمی توانسته اید از طرف سخنگوی حزب مصاحبه کنید ؟
اولا": خوب بود ایشان ترک عادت می کردند و این قدر شتاب زده با ایلنا مصاحبه نمی کردند و قدری تامل در مصاحبه من می داشتند. درآن مصاحبه از من سوال شده که وزارت کشور می گوید این درخواست راهپیمایی غیر قانونی است و نیاز به مجوز دارد نظر شما چیست ؟
من هم اصل ۲۷قانون اساسی را تشریح کرده ام و بر اساس این اصل نیازی به گرفتن اجازه نیست و بعنوان سخنگو در هیچ جای این مصاحبه گفته نشده است که حزب اعتماد ملی دعوت به راهپیمایی می کند و این یک دروغ ساختگی است و ثانیا" : ایشان که مدعی هستند بعد از انتخابات به هر دلیل از حزب کناره گیری کرده اند چه لزومی دارد که بعنوان یک عضو غیر حزبی در خصوص مسائل حزب اعتماد ملی اظهار نظر می کند؟! خوب ایشان اگر از حزب جداشده اند و تحمل نکرده اند تا وضعیت دبیر کل حزب مشخص شود و در جلسات شورای مرکزی تصمیم گیری صورت گیرد، حداقل می توانستند بیان کنند که از حزب جدا شده اند و می خواهند در انتخابات مجلس شورای اسلامی بعنوان نامزد مستقل شرکت کنند، این رفتار جوانمردانه نیست که در حالی که دبیر کل حزب اعتماد ملی برای دفاع از آرمان های امام و شهیدان و برای اصرار ورزیدن بر اجرای قانون اساسی و دفاع از حق مردم و مظلومان و زندانیان سیاسی در حبس خانگی است و قائم مقام پیشین حزبش در غیاب او اقدام به تهمت ، افتراء علیه او می کند.
6-آقای منتجب نیا عقیده دارند که جریان خط امام بعد از انتخابات سال ۷۶با تغییر نام به اصلاحات به انحراف رفته است؟ و به دلیل انحرافاتی که در مجمع روحانیون و سپس در حزب اعتماد ملی به وقوع پیوست از آنها جدا شدم نظرشما در این باره چیست؟
راستش وقتی من مصاحبه ایشان را خواندم ابتدا باور کردنش برایم سخت بود. اما بررسی کردم و یقین حاصل شد که این مصاحبه ایشان است بسیار متاسف شدم چون جریان خط امام (ره) از پیدایش تاکنون تغییری نکرده است بلکه با برنامه های جدیدی که محتوای آن اصلاح طلبی بود به عرصه انتخابات آمد و به همین دلیل رفته رفته به آن جریان خط امام اصلاح طلبی اطلاق شد آیا ایشان می توانند بگویند بعد از سال ۷۶ کدام جریان ضد انقلاب و غرب گرا به جریان خط امام پیوست و این جریان غرب گرا شد؟ مجمع روحانیون مبارز و تمامی گروهای اصلاح طلب با تاکید برخط امام در دولت و مجلس اصلاحات ادامه کار دادند. من خود از منتقدان برخی از رفتارهای اصلاح طلبانه در مجلس ششم بودم اما اینکه یکسره تمام جریان روشنفکری اصلاح طلبان و خط امام را از سال ۷۶ تاکنون به انحراف رفته ، غرب زده، عامل بیگانه و ضد انقلاب خوانده شود، دور از انصاف، غیر مسئولانه ودر راستای خواست اقتدارگرایان می دانم.
درخصوص دلایل جدایی ایشان از حزب اعتماد ملی که قبلا" اشاره کردم ودر مورد جدایی ایشان از مجمع روحانیون مبارز باید عرض کنم، منفک شدن ایشان از این تشکیلات بعد از انتخابات دوره ی نهم ریاست جمهوری بود و ربطی به انحرافاتی که او مطرح می کند نداشت. ایشان با توجه به اختلافاتی که با برخی از اعضای مجمع روحانیون در خصوص انتخابات سال ۸۴ پیدا کردند از مجمع روحانیون استعفاء و آقای کروبی را نیز تشویق به کنارگیری از مجمع روحانیون نمودند.
۷- آقای منتجب نیا گفته است : اعضای شورای مرکزی حزب در انتخابات ریاست جمهوری توسط آقای کروبی در حاشیه قرار گرفتند! شما بعنوان سخنگوی این حزب آیا این اظهار نظر را قبول دارید و یا اصولا" اظهارات آقای منتجب نیا را به مانند خیلی از تحلیل گران سیاسی متاثر از انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی می دانید ؟
این مسئله که آقای کروبی باعث به حاشیه راندن اعضای حزبی در ستاد انتخابات شده بود اساسا" کذب است و بی انصافی است که تصمیمی را که شورای مرکزی اتخاذ کرده تا فردی غیر حزبی مسئول ستاد انتخابات شود صرفا" برعهده ی آقای کروبی بگذاریم! خود آقای منتجب نیا بعنوان موافق فرد غیرحزبی بعنوان مسئول ستاد انتخابات در شورای راهبردی حزب که در دفتر سیاسی برگزارمی شد ایراد سخن کرد؛ حالا نمی دانم ایشان که در ستاد انتخابات آقای کروبی معتقد بود ما اعضای حزبی صاحب خانه هستیم و نیازی به گرفتن مسئولیت نیست چرا امروز خلاف آن را می گوید. مضاف براینکه همه ی اعضای شورای مرکزی ضمن اینکه در ستاد انتخابات فعال بودند بسیاری از آنها مسئول ستادهای انتخاباتی استانها را بر عهده داشتند.
درمورد بخش دوم سوال شما باید عرض کنم من حق ندارم نیت مصاحبه ی افراد را شناسایی کنم حتی اگر نیت ایشان در راستای تاثیر پذیری انتخابات مجلس شورای اسلامی نباشد اما دراین برهه ی زمانی این بیانات متناقض منعکس کنند ی این نکته است که چرا آقای منتجب نیا که در مرداد ماه ۸۸ از قائم مقامی حزب اعتماد ملی استعفاء داده بودند و دلایلش را نیز بازگو کردم اینک که نزدیک به انتخابات هستیم او دلایل دیگری را برای جدایی خود از حزب اعتماد ملی اعلام کرده است؟! نهایتا" اینکه این سخنان از سوی ایشان که منتسب آقای کروبی به قائم مقامی حزب بود دور از انتظار بنظر می رسید.
0 comments:
ارسال یک نظر