عضو شوراي شهر تهران با اشاره به اينكه رئيس دولت همچنان به عنوان يك رقيب ديرينه به شهردار تهران نگاه ميكند، گفت: متاسفانه در اين ميان به قوانين مسلم در حوزه اعتبارات مترو و حمل و نقل عمومي بي توجهي شده و مردم تهران از ناحيه سياسي و تفاوت ديدگاهها آسيب ميبينند.
به گزارش ایلنا، معصومه ابتكار عضو شوراي شهر تهران با اشاره به عدم پرداخت اعتبارات جاري و يارانه بليط توسط دولت و نگراني مسئولان شهري نسبت به رعايت شدن قانوننهاي بالادستي تاكيد كرد: آنچه به سابقه پرداختهاي صورت گرفته به متروي تهران و حملونقل عمومي برميگردد، نشان ميدهد كه بيتوجهي به قانون و عدم رعايت مصوبات در اين زمينه ادامهدار شده است.
او با اعلام اينكه بدعت بيقانوني در اين زمينه گذاشته شده و به ضرر شهروندان هم تمام شده است، افزود: پرداخت اعتبارات جاري مترو، عمراني، هزينههاي مربوط به نوسازي، خريد واگن و خصوصا برداشت از حساب صندوق ذخيره ارزي از الزامات حل ترافيك تهران و توسعه مترو است اما متاسفانه از ابتداي دولت نهم تاكنون با اين مسئله برخورد سياسي شده و تهرانيها از اين ناحيه ضرر ميكنند.
ابتكار ادامه داد: درخواست شوراي شهر اين بوده كه اختلافنظر موجود ميان رئيس دولت و شهردار تهران جنبه سياسي نگيرد چرا كه با سياسي شدن مسايل، اعتبارات و قوانين فدا شده و مردم قرباني ميشود.
رئيس كميته محيطزيست شوراي شهر تهران يادآور شد: مترو از مطمئنترين سريعترين و سبزترين وسايل حملونقل عمومي است كه كمترين آسيب را به محيطزيست ميزند اين در حالي است كه اگر بخواهيم معضل آلودگي صوتي و هواي تهران را كم كنيم بايد مترو را توسعه دهيم.
او در ادامه به اين مسئله كه رئيس دولت و شهردار تهران و تمام مسئولان همه به ضرورت توسعه مترو اشراف داشته و با مزاياي آن آشنا هستند، موضوع اصلي را كارشكني دانست و خاطر نشان كرد: اختلافنظر ديرينه و سياسي احمدينژاد با شهردار تهران همچنان در روند كارها سايه انداخته است اما ديدگاه سياسي آنها از يك طيف نبوده و كاملا متفاوت است و يكي از نمونههاي بارز اين شكاف اختلافنظر بين آنها است.
ابتكار با اشاره به اينكه رئيس دولت همچنان به عنوان يك رقيب ديرينه به شهردار تهران نگاه ميكند، ادامه داد: متاسفانه در اين ميان مردم تهران از ناحيه سياسي و تفاوت ديدگاهها آسيب ميبينند.
رئيس كميته محيطزيست شوراي شهر تهران گفت: با وجود بيتوجهي به قانون شاهد يكسري اظهارنظرهاي متفاوتي در مورد تهران هستيم؛ بهطوري كه اعلام ميكنند دانشگاهها بايد از تهران خارج شوند و از جمعيت نيز كاسته شود اما در عمل به ساير مسايل تهران و الزامات آن توجه نميشود.
0 comments:
ارسال یک نظر