مادرمحمدزاده در سالگرد تولد پسرش
جرس: مادر علی اکبر محمدزاده در سالروز تولد فرزندش می گوید: بعد از حکم ناعادلانه و غیرمنصفانه برای فرزندم دیگر سکوت نخواهم کرد.
علی اکبر محمدزاده، فعال دانشجویی دانشگاه صنعتی شریف که هفت ماه به شکل غیرقانونی در بازداشت موقت بسر می برد از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به اتهام تجمع و تبانی و تبلیغ علیه نظام به ۶ سال زندان، پنج سال به خاطر تجمع و تبانی و یک سال نیز به خاطر تبلیغ علیه نظام محکوم شد.
مادر علی اکبر محمدزاده با تاکید بر اینکه حکم صادره برای فرزندش "غیرعادلانه" و "غیرمنصفانه" است، به جرس می گوید: "دوشنبه هفته گذشته یک ملاقات کابینی با علی اکبر داشتیم که روز یکشنبه همان هفته حکمش را صادر کرده بودند. حکم شش سال حبس تعزیری را به اتهام تبلیغ علیه نظام و تبانی و تجمع برایش صادر کردند. هیچ جرمی در پرونده پسرم وجود ندارد و فقط دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف بوده است انجمنی که مجوز دارد. فعالیت علی اکبر هم بعنوان دبیر انجمن اسلامی در چارچوب آیین نامه و اساسنامه دانشگاه بوده است. علی اکبر در دانشگاه بین مسئولین دانشگاه و دوستانش بعنوان کسی که همیشه به قانون احترام می گذارد و به مودب بودن و حجب و حیا شهرت داشته است که حتی بعد از بازداشتش خیلی از دانشگاهیان تعجب کردند. همیشه هم با من حرف می زد و می گفت فعالیت های من در چارچوب قانون و آیین نامه وزارت علوم است کمااینکه همه هم به این موضوع اذعان دارند."
خانم محمدزاده با بیان اینکه علی اکبر به این حکم صادره اعتراض نوشته است، ادامه می دهد: " علی اکبر زمانی که این حکم را به او ابلاغ کردند به این حکم اعتراض کرد. او می گفت من هیچ جرمی مرتکب نشدم و هر اتهامی هم که به او زدند ما پیگیری کردیم متوجه شدیم، واهی است و چنین جرمی را مرتکب نشده است. فقط او را تحت فشار قرار می دادند که اعتراف دروغ بر علیه خودش و دوستانش انجام بدهد. تنها جرم علی اکبر این است که به کار نکرده اعتراف نکرده است و حاضر نشده دروغ بگوید. خود قاضی صلواتی می گفت این هیچ جرمی مرتکب نشده من نمی دانم چه حکمی به او بدهم، اما تحت فشار بازجو شش سال حکم برای او صادر کردند. که البته این حکم دادگاه بدوی است و ما امیدواریم در دادگاه تجدید نظر این حکم شکسته و پسرم "آزاد" شود."
گفتنی است دادگاه علی اکبر محمدزاده بدون وکیل اصلی خود برگزار شده و صالح نیکبخت وکیل وی نتوانسته است در دادگاه حضور داشته باشد. مسئولین دادگاه به صالح نیکبخت گفته بودند که آخر هفته به دادگاه مراجعه کند و بعد به ترتیب ۴۸ و ۲۴ ساعت این زمان را به تاخیر انداختهاند و در انتها نیز اجازه مطالعه پرونده را به وی نداده بودند. به همین خاطر خانواده این فعال دانشجویی مجبور به تغییر وکیل شده و وکیل دیگری در دادگاه حاضر میشود.
خانم محمدزاده در پاسخ به خبرنگار جرس مبنی بر علت تغییر وکیل فرزندش، توضیح می دهد: "آقای صالح نیک بخت وکالت ایشان را می خواستند بر عهده بگیرند که قاضی صلواتی موافقت نکرد. آقای صالح نیک بخت سه بار برای گرفتن وکالت مراجعه کرد اما اصلا اجازه ندادند پرونده را ببیند و در آخر هم گفتند ایشان حق ندارد به دادگاه بیاید. خوب روحیات قاضی صلواتی را همه می دانند که با وکلایی مثل آقای نیک بخت "مخالف" هستند. ما هم مجبوریم وکیلی انتخاب کنیم که باب میل این آقایان باشد!"
علی اکبر محمدزاده، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف ۲۶ بهمن ماه سال گذشته مقابل دانشگاه شریف توسط نیروهای امنیتی مورد ضرب وشتم قرار گرفته و بازداشت شد. این فعال دانشجویی طی دو سال گذشته چندین بار به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات احضار و مورد تهدید و بازجویی واقع شده بود.
مادر این نخبه دانشگاهی با ابراز تاسف از نحوه دستگیری فرزندش می گوید: "متاسفانه علی اکبر را به جرم سخنرانی دستگیر کردند و تمام درهای دانشگاه را بسته بودند و فقط یک در را باز گذاشته بودند تا دانشجویان را دستگیر کنند که علی اکبر را بهمراه پنج نفر دیگر همراه با ضرب و شتم دستگیر می کنند و دستبند زده و پایبند زده آنها را با خود بردند. 54 روز هم در انفرادی تحت شکنجه های روحی و جسمی شدیدی قرار داشته است و به شدت شکنجه اش کرده بودند حتی تا حد مرگ هم رفته بوده است. بعد از سه روز ما خبردار شدیم که علی اکبر در اوین است و بعد از دو ماه توانستیم او را ملاقات کنیم. الان هم که فقط ملاقات کابینی داریم و از تماس تلفن و ملاقات حضوری هم که خبری نیست. البته خدا را شکر علی اکبر روحیه اش "خیلی خوب" است."
وی می افزاید: "پدر علی اکبر یکی از انقلابیونی است که سی و پنج سال برای این انقلاب زحمت کشیده است و در قبل و بعد از انقلاب از مبارزین این کشور و انقلاب بوده و حتی خانواده را وقف این انقلاب و نظام کرده است. من علی اکبر را زمانی که ایشان در جبهه در حال دفاع از کشور بودند بزرگ کردم. حال بعد از سی و چند سال خدمت اینگونه پاسخ زحمات ما را دادند که فرزندمان را اینگونه بی گناه در زندان حبس کنند. علی اکبر تنها پسر من است و تحمل این شرایط خیلی برایمان سخت است. در این مدت هم با هیچ رسانه ای مصاحبه نکردم و در دانشگاه هم دانشجویان می خواستند تجمع کنند جلویشان را گرفتیم تا دادگاه علی اکبر برگزار شود و حکم آزادیش صادر شود اما زمانیکه این حکم غیرعادلانه و غیرمنصفانه را دیدم دیگر سکوت نخواهم کرد و مسئولیت آن با کسانی است که با یک دانشجوی نخبه اینگونه برخورد می کنند و حکم شش سال زندان برایش صادر می کنند."
جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف نسبت به بازداشت طولانی محمدزاده اعتراض کرده و نوشته اند: "ما گمان میکنیم فعالیت دانشجویان در حریم دانشگاه باید تابع قوانین و نظارتهای دانشگاهی باشد و باور داریم که دخالت نهادهای خارج از دانشگاه به نقض استقلال دانشگاه می انجامد. جامعه دانشگاهی شریف چشم انتظار بازگشتِ علی اکبر محمدزاده به محیط دانشگاه است."
خانم محمدزاده با اشاره به موارد نقض قانون در روند رسیدگی به پرونده فرزندش، بیان می کند: " من انتظار دارم که با پرونده علی اکبر منصفانه برخورد شود و پرونده را مطالعه کنند و ببینند طبق مدارکی که در پرونده او است چرا باید او را در زندان نگه دارند؟ تمام فعالیت علی اکبر طبق قانون بوده اگر به فرض هم طبق ادعای آقایان اگر او جرمی مرتکب شده هیئت نظارت بر دانشگاه بوده و می توانسته جلوی او بایستد، زیرا فعالیت هایش در داخل دانشگاه بوده است.هیئت نظارت بر دانشگاه و نشریات در همه دانشگاهها است، خودشان می توانند با دانشجویان برخورد کنند.نه اینکه فرزند من را هفت ماه در زندان حبس کنند. بعد هم حکم کفالتش را نه به ما بگویند نه به علی اکبر، در حالیکه بعد از بازجویی تا زمان دادگاه طبق قانون او می توانسته بیرون از زندان باشد. ما الان پنج ماه است که داریم پیگیری می کنیم که علی اکبر را با وثیقه آزاد کنیم اما هیچ گوش شنوایی وجود ندارد و هیچکس پاسخ ما را نمی دهد! پدرش به همه جا مراجعه کرده است اما دریغ از یک پاسخ! علی اکبر الان بطور غیرقانونی هفت ماه در بازداشت موقت است. تمام وضعیت روحی فامیل بهم ریخته است و هیچکس روحیه حرف زدن با همدیگر را ندارند. آخر این درست است که با زندگی یک جوان نخبه و خانواده اش اینگونه بازی کنند، هر کس از دستگیری علی اکبر با خبر شده می گوید این بچه بی گناه را برای چه زندانی کرده اند؟"
مادر دبیر انجمن اسلامی شریف با بیان اینکه اینگونه برخوردها با جوانان ضربات جبران ناپذیری به کشور و اسلام وارد می سازد، می گوید: "علی اکبر از بچگی استعداد زیادی داشت و در کلاس پنجم وارد مدارس تیزهوشان شد و در المپیادها رتبه اول را کسب می کرد و با رتبه زیر صد وارد دانشگاه صنعتی شریف شد، در دانشگاه هم جزو دانشجویان نخبه بود. نمی دانم چرا نمی گذارند این جوانان درسشان را بخوانند و به جامعه خدمت کنند؟ بخدا اینها هزینه است که ما داریم پرداخت می کنیم. این اقدامات و برخوردها ضربه به جوانان می زنند و خدای ناکرده باعث می شود به اسلام بدبین شوند.این بزرگترین ضربه به اسلام و کشور است."
وی در پایان با اشاره به اینکه روز 29 شهریور سالگرد تولد فرزندش است، می گوید: "درخواست من این است که بگذارند علی اکبر با وثیقه آزاد شود تا روز تولدش در کنار خانواده اش باشد."
0 comments:
ارسال یک نظر