آرش هنرور، یک سال بازداشت موقت، پنج ماه انفرادی؛ تاوان بی‌مسئولیتی دستگاه قضایی

«آرش هنرور شجاعی» روحانی وبلاگ نویسی که نزدیک یک سال بلاتکلیف در زندان اوین است. با وجود آنکه سه ماه از تشکیل دادگاهش می گذرد اما هنوز حکمی برایش صادر نشده و وضعیت وخیم جسمانی او خانواده اش را نگران کرده است.

به گزارش سایت خبرنگاران ایران، او به خاطر مطالبی که در وبلاگش نوشته است اوایل آبان سال گذشته بازداشت شد و ۵ ماه انفرادی بند وزارت اطلاعات(۲۰۹) ، ۳ ماه سلول دو نفره(۲۰۹) و سپس حدود ۳ ماه بند عمومی ۳۵۰ را که هنوز هم ادامه دارد، در بدترین شرایط گذراند و هنوز بلاتکلیف است.

پسرم مریض است و باید متخصص او را معاینه کند

۳۰ سال دارد و مادرش نگران وضع جسمانی اوست که مرتب در زندان از هوش می رود و باید روزی ۱۶- ۱۷ تا قرص بخورد تا بتواند شرایط دشوار زندان را تحمل کند. می گوید: پنج هفته دیگر یکسال از زندانی شدن پسرم می گذرد اما یک روز هم حتی طعم آزادی موقت را نچشیده است. مریض است و باید متخصص او را معاینه کند.

مادر این روحانی درباره دادگاه پسرش می گوید: در خرداد ماه دادگاه آرش در دادگاه ویژه روحانیت توسط قاضی حسینی برگزار شد اما در شرایطی که وضعیت پسرم مناسب نیست هنوز حکمی صادر نشده است.

سه ماه گذشت و حکمی صادر نشد

طبق قانون باید یک هفته بعد از تشکیل دادگاه حکم صادر شود اما هنوز درباره این روحانی حکمی صادر نشده است. مادر وی در این باره می گوید: این موضوع را من با وکیلش چندین و چند بار مطرح کردم اما گفت هنوز حکمی صادر نشده و دارند پرونده را بررسی می کنند . می گویند می خواهند صحت و سقم اتهامات را بسنجند.

می گویند چون آلمانی می داند جاسوس است

اما مادر این وبلاگ نویسد درباره اتهام هایی که به فرزندش زدند می گوید: اتهام های زیادی زدند. اتهام هایی که به بقیه هم می زنند. به اسم خودش وبلاگ می نوشت و مباحث علمی و دینی را مطرح می کرد . اصلا اتهام هایی که به او زدند در مطالب وبلاگش نیست، اما اصرار دارند که این مطالب در وبلاگش هست. از طرف دیگر اتهام جاسوسی هم به پسرم زدند چون زبان آلمانی و عربی بلد بود. می پرسیدند که از کجا بلدی؟ چون در موسسه گوته تحصیل می کرد، اما زمانی که پسرم به موسسه گوته می رفت یک نوجوان ۱۶ ساله بود. درس می خواند. مدتی آلمان زندگی کرده است. آیا می شود گفت چون آلمان بوده جاسوس هست؟البته وکیل پسرم درباره این اتهام به خوبی دفاع کردند که رد شد.

قاضی هم سواد حوزوی پسرم را تایید کرد

وی اضافه می کند که اتهام ها دین ستیزی و اروپایی کردن اسلام هم در پرونده اوست که اصلا با هیچ کدام از مطالب وبلاگ پسرم این اتهام تطابق ندارد. یکی از اتهام ها هم این بود که پسرم هرچی مدرک تحصیلی از حوزه دارد تقلبی است در حالیکه پسرم با نوار و سی دی و کتاب درس حوزوی و فقه خوانده و سپس امتحان داده و آنها از نظر سواد حوزوی او را تایید کردند.قاضی به من گفت که پسرم واقعا باسواد است و چندین بار امتحانش کرده اند . آرش هم زبان می داند و هم محقق است. هیچ ضرری به کسی وارد نکرده است.

نوشته هایش در اینترنت هست؛ مردم قضاوت کنند

به گفته مادر هنرور، هنوز نوشته های پسرش در فضای اینترنت هست و دیگران خود می توانند قضاوت کنند که هیچ کدام از این اتهام ها درست نیست.

اما نگرانی اصلی این خانواده بیماری هنرور است. مادرش می گوید: تشنج پیدا کرده و قرص های ضد تشنج باید بخورد اگر نخورد یا دیر به دستش برسد غش می کند و زمین می خورد . یکبار بد جور زمین خورد و پایش مشکل پیدا کرد. با چوبدستی راه می رود و ناراحتی قلبی هم در زندان پیدا کرده است. الان از نظر سلامتی وضعیت خوبی ندارد.

روزی ۱۶ – ۱۷ قرص می خورد؛ آزادش کنید تا درمانش کنم

وی درباره این که وضعیت جسمی ایشان در زندان ایجاد شده یا قبلا سابقه داشته است تصریح می کند: چندین سال پیش یک حادثه ای پیش آمد و یک دفعه حالش بد شد و غش کرد که به بیمارستان منتقلش کردیم. سی تی اسکن شد. یک شب در بیمارستان بستری بود و اعلام کردند که مشکل فیزیکی ندارد و بر اثر فشار روحی و عصبی اینطوری شده است .این مشکل او کاملا حل شده بود و الان در زندان بدون شک دچار فشارهای عصبی شده و این جریان تشدید شده است. ۵- ۶ ماه توی انفرادی بودن این اتفاق ها را قطعا در پی خواهد داشت. الان روزی ۱۶- ۱۷ تا قرص می خورد و این موضوع من را بیشتر نگران کرده است.

وقتی مادر هنرور در مقابل این سوال قرار می گیرد که چطور پسرش یک سال در بازداشت موقت است می گوید: این ها را نمی دانم. از ۶ آبان تا ۲۶ اسفند ۸۹ در انفرادی بود. بعد آن تا ۲۵ خرداد ماه که دادگاهش برگزار شد در سلول دو نفره در ۲۰۹ بود. بعد از دادگاه ۱۵ روز در قرنطینه بود و بعد از آن به بند ۳۵۰ اوین که الان زندانیان سیاسی در آن حضور دارند منتقل شد.

وی اضافه می کند: می گویند تا حکم صادر نشود بلاتکلیف می ماند. با وکیل چندین بار مطرح کردم. به قاضی هم گفته ام که پسرم بیماری دارد و بیماری اش من را نگران می کند. داروها چون گران هست و بهداری اوین نمی تواند تهیه کند من از بیرون تهیه می کنم و برایش می برم. به قاضی گفتم اجازه دهد چند روز بیاید بیرون هم سالگرد فوت پدرش هست و هم درمان شود. او را نزد دکتر متخصص ببرم اما می گویند تا وقتی که حکم صادر نشود و یک سوم از حکم را نگذراند اجازه آزادی ندارد. ضمن اینکه من به وکیل گفتم که توان تهیه وثیقه ندارم اما می توانم کفیلش شوم و تعهد می دهم که بعد از درمانش به موقع برگردانمش زندان.

به گزارش کلمه چند روز قبل نیز آرش هنرور یکی از امضا کنندگان نامه ۹ زندانی سیاسی به سید محمد خاتمی بود که در آن تاکید شده بود تا قویه قضاییه اصلاح نشود مشکل نظام برطرف نمی شود.

0 comments:

ارسال یک نظر