مشاور وزیر علوم: نامه احمدی نژاد نرسید، اول باید به ما ابلاغ می شد نه رسانه ها

جــرس: درحالیکه پایگاه اطلاع رسانی دولت روز چهارشنبه پانزدهم تیرماه اعلام کرد که محمود احمدی نژاد، رئیس دولت، طی نامه ای مشترک به وزرای علوم و بهداشت، آنها را از ادامه روند جاریِ "بازنشستگی استادان" و "اجرای طرح تفکیک جنسیتی" بازداشته، مشاور عالي وزير علوم شامگاه چهارشنبه با بیان اینکه "نمي‌دانم نامه منتشر شده در رسانه‌ها به نقل از رئيس جمهور تا چه حد صحت دارد؛ چرا كه چنین نامه ای هنوز به وزارت علوم نرسيده است"، گفت: "نامه منتشر شده در رسانه‌ها غیر متداول است، زیرا وقتی رئیس جمهور نامه‌ای به وزارت علوم می‌نویسد اول باید به وزارت علوم برسد. "


سایت رسمی دولت روز چهارشنبه در انعکاس نامۀ دو بندیِ رئیس دولت خطاب به مرضیه وحید دستجردی و کامران دانشجو آورده بود: "١- شنیده شده است که اساتید بی رویه بازنشسته می شوند .ضروری است تا بررسی و تصویب آئین نامه بازنشستگی اعضاء هیئت علمی در شورای عالی انقلاب فرهنگی از هر نوع بازنشسته نمودن اعضاء خودداری شود. ٢- شنیده شده است که در برخی دانشگاه ها، رشته ها و کلاس های تک جنسیتی بدون لحاظ تبعات اعمال می گردد .ضروری است فوری از این اقدامات سطحی و غیر عالمانه جلوگیری شود."


به گزارش فارس، عباس طائب در مراسم اختتامیه نشست فرهنگی اجتماعی روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی كشور، با اشاره به نامه و خبر منتشره در سایت رسمی دولت گفت "امروز نامه‌ای از احمدی نژاد در رسانه‌ها منتشر شده است؛ اما نمی‌دانم این نامه تا چه حد صحت دارد. "


وی مدعی است"مفروض بر صحت آن دو نكته مطرح می‌كنم. نكته اول اینكه در این نامه به بحث بازنشستگی اعضای هیئت علمی اشاره شده است. تاكنون هیچ تخلفی در این زمینه صورت نپذیرفته است. "


وی ادعا داد: طی مدتی كه در وزارت علوم هستم شكایت‌های متعددی از مجراهای مختلف به وزارت علوم واصله شده است. با دقت تمام شكایت‌ها مورد بررسی قرار گرفته‌اند و تاكنون حتی یك مورد بر خلاف قوانین جاری كشور نبوده است. تمام اقدامات بازنشستگی طبق قوانین حاكم بر جامعه است.


طائب با بیان اینكه نامه منتشر شده در رسانه‌ها غیر متداول است گفت: وقتی رئیس جمهور نامه‌ای به وزارت علوم می‌نویسد اول باید به وزارت علوم برسد.


وی خطاب به روسای دانشگاه‌ها گفت: شما روسای دانشگاه‌ها واقف هستید كه موضوع اسلامی شدن دانشگاه‌ها چیست. بزرگترین دغدغه اسلامی كردن دانشگاه‌ها توسط هر كس كه در طول این مدت از زمان امام تا بزرگان بعدی مطرح شده بحث محتوا بوده است.


طائب گفت: زمانی كه بحث انقلاب فرهنگی مطرح شد تمام دغدغه افرادی كه دور هم جمع شدند و شورای انقلاب را قانع كردند تا انقلاب فرهنگی اجرا شود این بود كه محتوای آموزشی دانشگاه‌ها باید اسلامی شود.


وی ادامه داد: طی این مدت چند بار بحث تغییر محتوای رشته‌های آموزشی به ویژه علوم انسانی مطرح شده و هر بار موجی ایجاد شد. عده‌ای بر موج سوار شدند و عده‌ای به تقابل پرداختند و مسئولان را مجبور به كوتاه آمدند كردند.


مشاور عالی وزیر علوم ادامه داد: اسلامی كردن دانشگاه‌ها یك برنامه گسترده طولانی مدت همه‌جانبه‌ای است و از شورای عالی انتظار داریم كه مشاركت كنند و به ما كه پشت این تریبون ایستاده‌ایم بیاموزند كه چه باید بكنیم.


وی با اشاره به تلاش های کامران دانشجو در تصفیۀ استادان و دانشجویان و همچنین برقراری تفکیک جنسیتی در دانشگاهها افزود: وزیر علوم وقتی برنامه خود را به مجلس ارائه می‌داد اسلامی كردن دانشگاه‌ها را مطرح می‌كرد و اعلام كرد كه دغدغه اسلام و دین دارد و جزئیات این برنامه را به استماع رئیس جمهور رسانده است. ما هیچ اقدامی را در دانشگاه‌ تصویب نكرده بودیم كه اجرایی شود مگر آنكه در شورای عالی تصویب شده باشد.

وی گفت: ما هنوز ما وارد اسلامی كردن دانشگاه‌های نشده‌ایم تا به تصویب كسی برسد ما قرار گذاشته‌ایم مصوبه‌ شورای انقلاب فرهنگی را آغاز كنیم.


وی خطاب به روسای دانشگاه‌ها گفت: منتظر باشید كه در بحث اسلامی كردن دانشگاه‌ها اذیت‌تان خواهند كرد. این موضوع جنگ نرم است.

0 comments:

ارسال یک نظر