در پی اعمال فشار و محدودیت های جدید برای دانشجویان و همچنین تاکید چندین باره مسئولین و مراجع تقلید طرفدار دولت بر اجرای طرح جداسازی دانشجویان دختر و پسر در دانشگاه ها، رییس دانشگاه صنعتی شریف در جدید ترین اظهار نظراز «کلاسهای جداگانه برای دانشجویان دختر و پسر سال اول» خبر داده است.
به گزارش دانشجونیوز، دکتر رضا روستا آزاد، رییس دانشگاه صنعتی شریف، در گفتگو با خبرگزاری دولتی مهر با بیان اینکه تفکیک جنسیتی از برنامه های وزارت علوم است گفت: «در این راستا دانشگاه شریف برنامه هایی را برای تفکیک جنسیتی در نظر گرفته است».
در ادامه رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفته است که: «کلاسهای جداگانه ای برای دانشجویان پسر و دختر سال اول دانشگاه برگزار می شود»
رئیس دانشگاه صنعتی شریف در این باره با اشاره به « شوک» وارده به دانشجویان بهنگام ورود به دانشگاه اضافه کرد: «زمانی که دانشجویان از محیط دبیرستان وارد محیط دانشگاه می شوند، شوکی به آنها وارد می شود که این امر موجب می شود که بسیاری از خانواده ها برای حل این مشکل به ما مراجعه کنند. از این رو به منظور عادی سازی محیط دانشگاه برنامه هایی برای دانشجویان سال اول در نظر گرفته شد.
روستا آزاد در ادامه افزایش جمیعت دختران را عامل این جدا سازی دانست و یادآور شد: «با توجه به فضای دانشگاه و میزان جمعیت دختران و پسران اقدام به جداسازی کلاسهای دانشگاه می شود».
وی ازدواج دانشجویی را از دیگر برنامه های این دانشگاه ذکر و خاطرنشان کرد: «با توجه به افزایش آمار طلاق و ازدواجهای ناموفق، تمهیدات و برنامه هایی را برای ازدواج دانشجویی در این دانشگاه پیش بینی کرده ایم»
خبرگزاری دولتی مهرهمچنین پیشتر با انتشار خبری مدعی شده بود که جمعی از دانشجویان از آیت الله مکارم، مرجع تقلید، درباره تفکیک جنسیتی استفتا خواسته اند که این مرجع تقلید در پاسخ به«تجربه» کشور آلمان در جدایی دختران و پسران در دانشگاه ها اشاره کرده و ادعا نموده است که« پیشرفت کسانی که در غیر مدارس و یا دانشگاه های مختلط تحصیل می کردند بیشتر بوده و راندمان کارشان بیشتر بوده است.»
به گزارش دانشجونیوز، خبرگزاری دولتی مهر که پیشترنیز خبر از حمایت ۲۰ هزار نفری دانشجویان از طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاه ها داده بود، اینبار نیز به نقل از سندی مکتوب متعلق به استفتای جمعی از دانشجویان از آیت اله مکارم شیرازی، مرجع تقلید شیعه، آورده است که ایشان ضمن تاکید بر اجرای این طرح، با اشاره به تجربه «کشور آلمان» آن را موفقیت آمیز دانسته است.
این در حالی است که تاکنون چنین نتایجی در منابع علمی و پژوهشی، در بحث ارزیابی از راندمان آموزشی مربوط به جدایی پسران و دختران در دانشگاه ها و مدارس دیده نمی شود و مشخص نیست ایشان به کدام تجربه کشور آلمان که همواره کلاس های آموزشی مختلط داشته، اشاره کرده است.
با این حال به نظر می رسد دانشگاه صنعتی شریف هم به جمع دانشگاههای بپیوندد که طرح تفکیک کامل کلاسهای درسی دانشجویان را در دستور کار قرار داده و با فشار مسئولین و روحانیون طرفدار دولت، آن را عملی خواهد ساخت.
0 comments:
ارسال یک نظر