جــرس: همزمان با اعلام خطر و هشدارهای اصولگرایان پیرامون قصد امکان نفوذ جریان انحرافی (طیف دولتی ها) به مجلس نهم، یک عضو كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس هشتم شورای اسلامی، با هشدار نسبت به تلاش این جریان برای ورود به مجلس، خاطرنشان کرد كه عدهای در مجلس به فكر منافع آینده خود و حزبشان هستند و به قول معروفنان را به نرخ روز میخورند.
به گزارش مهر، اسماعیل كوثری درهمایش سراسری هیئت رزمندگان اسلام در مشهد، طی سخنانی به بررسی مسائل روز كشور وانتخابات آینده مجلس پرداخت.
وی سخنان خود را با محوریت معیارها در انتخابات آینده مجلس شورای اسلامی شروع كرد و فعالیت در حوزه سیاست را متعلق به افراد حزب اللهی و مومن دانست و گفت: سیاست به دو گونه می تواند باشد كه گونه اول سیاست آمریكایی است و گونه دوم سیاست اسلامی و سیاست علی بن ابیطالب.
عضو هیئت امنای هیئت رزمندگان اسلام، هیئت ها را در جا انداختن و تبیین این تفكر دوم از سیاست بسیار موثر دانست و گفت متأسفانه عده ای در مجلس به فكر منافع آینده خود و حزبشان هستند و به قول معروف نان را به نرخ روز می خورند و این مطلب در سكوت عده ای دیگر یا حرف زدن دو پهلو در ماجرای فتنه سال گذشته مشخص شد.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، وظیفه هیئت ها را در انتخاب نمایندگان مجلس بسیار مهم خواند و گفت: باید به نظرات رهبری و امام كه چیزی جز پیاده كردن اسلام ناب محمدی و اجرای احكام اسلامی نیست در انتخابات نمایندگان مجلس توجه داشت.
نایب رئیس كمیته امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی به مسائل اخیر در وزارت اطلاعات اشاره كرد و گفت: از ابتدای انقلاب در انتصاب و انتخاب وزرای چهار وزارتخانه دفاع، اطلاعات، كشور و امور خارجه و به خصوص دفاع و اطلاعات نظر رهبری بسیار مهم و تأثیرگذار بوده است و در قانون اساسی به صراحت آمده است كه وزیر اطلاعات باید یك مجتهد باشد و این اصل مهم در این ماجرا داشت نادیده گرفته می شد.
وی ادامه داد: در دیداری كه احمدی نژاد با بنده داشت، به من گفت كه من به آقا از مدتها قبل اطلاع داده بودم كه می خواهم مصلحی را تغییر دهم و چون وی سكوت كرد، فكر كردم كه موافق است و این مسئله را اعلام كردم در حالیكه رهبری پس از اعلام ریاست جمهوری در نامه ای به وی گفت كه این كار شما عیبی ندارد اما می بایست زودتر شخصی را به جای ایشان معرفی می كردید كه بنده و مجلس آن را بررسی كنیم. در حالیكه ایشان می خواست سه ماه خود سرپرستی این وزارت را به دست گیرد در حالیكه ایشان مجتهد نیستند.
كوثری تصریح كرد: به این ترتیب بود كه رهبری نامه ای به وی نوشت و گفت كه دست نگه دارید و احمدی نژاد گفتند كه دیگر دیر شده است و این موضوع به اطلاع همگانی رسیده است و رهبری مجبور شد آن نامه علنی را مبنی بر اینكه مخالف تغییر مصلحی هستند را بنویسد.
وی خطاب به مسئولان و مدیران هیئت های رزمندگان اسلام گفت: در انتخابات بعدی مجلس می بایست نمایندگانی فداكار را انتخاب كرد كه تمام تلاش و دغدغه آنها رضایت رهبری و حل مشكلات مردم باشد.
وی در ادامه سخنان خود به تلاش "جریان انحرافی" (طیف دولتی ها) برای به قدرت گرفتن مجلس اشاره كرد و گفت: این جریان با تفكر انحرافی می خواهد حداقل ۱۰۰ تا ۱۵۰ نماینده را وارد مجلس كند و به اصطلاح خود می گویند ما نمایندگانی می خواهیم بفرستیم كه مستقیم با امام زمان رابطه داشته باشند.
این سردار سپاه تاكید كرد كه باید با حساسیت بیشتری در انتخابات نهم مجلس در اسفند ماه كار كرد چون دشمن با طراحی های پیچیده برنامه خود را ادامه می دهد كه این می طلبد ما هم حساستر باشیم و برنامه هایمان را پیچیده تر كنیم.
كوثری تأكید كرد كه در این برهه زمانی پیش بینی وقایع و اقدامات دشمن بسیار مهمتر از اقدامات پس از اتفاق افتادن است . بعنوان مثال امیری فر نامی كه از چهره های وابسته به مشایی است، می گوید ما از اصولگرایی گذشته ایم در حالیكه همین اخیراً حضرت آقا اصولگرایی را برخواسته از متن نظام دانست و بر آن تأكید كرد.
گفتنی است پیرامون قصد "جریان انحرافی جهت نفوذ و دستیابی به مجلس نهم"، چند تن از نمایندگان و همچنین مقامات اصولگرا نیز، طی روزهای اخیر مکررا هشدار داده بودند. از جمله محمدرضا باهنر در گفت وگو با سایت خانه ملت، خاطرنشان کرد "رئیس جمهور نباید بیاید و بگوید من مجلس تعیین میکنم."
پرویز سروری، عضو هیات رئیسه فراکسیون اصولگرایان مجلس نیز، با اشاره به آغاز فعالیتهای انتخاباتی گفته است: "با توجه به تغییر و تحولی که در این مدت به وجود آمده و اظهارات جریان انحرافی در رابطه با عدم وحدت با اصولگرایان، چهره این جریان برای مردم روشنتر شده و فکر می کنم باید پالایشی در جریان اصولگرا صورت گیرد تا جریان انحرافی از این مدار حذف شود."
در همین حال، غلامرضا مصباحی مقدم، یکی دیگر از نمایندگان اصولگرای مجلس نیز گفت که "جریان انحرافی هیچ اعتقادی به امام زمان و ولی فقیه ندارد و برای اینکه بتواند موقعیتی در کشور برای خود دست و پا کند، متمسک به جن گیری و رمالی شده اند."
شهاب الدین صدر، نایب رئیس مجلس نیز، در واکنشی دیگر به اوج گیری اختلافات میان مجلس و دولت و موضوع "عدم تبعیت کامل و عملی" احمدی نژاد از رهبری گفته است که "جریان انحرافی، شکلگیری یک توطئه علیه نظام است."
صدر به خبرگزاری فارس با اشاره به آغاز فعالیت های انتخاباتی برای دور نهم مجلس ایران گفت: "یکی از مسائل مهم امسال، انتخابات مجلس است که قاعدتا یکی از اهداف جریان انحرافی، در اختیار گرفتن مجلس نهم و ماندن در قدرت است تا از این طریق در تصمیمات آینده کشور دخالت کند."
0 comments:
ارسال یک نظر