معاون علمی پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه رویکرد علمی پژوهشهای دانشجویی بسیج در سال جاری به سمت علوم انسانی تغییر میکند، گفت: پژوهشکدههای بسیج دانشجویی می توانند از مغفول ماندن حوزههای علوم انسانی جلوگیری کنند.
نبیالله احمدیان در خصوص رویکرد علمی سازمان بسیج دانشجویی در کشور، گفت: سعی میشود با بهکارگیری اساتید توانمند در عرصه علوم انسانی اقدامات مطلوبی در سال جاری شکل بگیرد.
وی افزود: راهاندازی پژوهشکدههای مجازی بسیج در همین راستا ست که در این حوزه اقدامات جدی انجام شده و سعی میشود در تعاملاتی که سازمان بسیج دانشجویی در حوزه علمی پژوهشی با مراکز علمی تحقیقاتی دارد از ظرفیت اساتید استفاده شود.
معاون علمی پژوهشی سازمان بسیج دانشجویی با بیان اینکه جهتدهی به فعالیتهای پژوهشی از اولویت ما است، اظهار داشت: در حال حاضر ۳ مرکز پژوهشی مجازی در سازمان بسیج وجود دارد که در آینده نیز افزوده خواهد شد.
وی در ادامه با بیان اینکه هدف اصلی در فعالیتهای پژوهشی بسیج دانشجویی، شناسایی نخبگان علمی و توانمندسازی این افراد است، گفت: این محققان به سطحی از توانمندی میرسند که به عنوان محقق به مراکز تحقیقاتی کشور معرفی میشوند.
احمدیان با اشاره به اینکه بسیج دانشجویی ۲۴ پژوهشکده فعال دارد، گفت: البته کانونهای پژوهشی نیز وجود دارند که در صورت موفقیت به پژوهشکده تبدیل می شوند در حال حاضر سیاست ما ارتقای کیفیت مراکز پژوهشی است و بیشتر به دنبال آن هستیم که این پژوهشکدهها تخصصی شوند و به قطب های مختلف کشور تبدیل شوند.
از سوی دیگر، کامران دانشجو وزير علوم با اشاره به نياز دانشگاههاي كشور به 22 هزار عضو هيئت علمي در رشتههاي علوم انساني، از جذب سالانه 1000 عضو هيئت علمي براي دانشگاههاي كشور خبر داد.
مساله علوم انسانی و ضرورت تغییر در مواد درسی مدتهاست مورد توجه مسئولان و رهبر جمهوری اسلامی قرار گرفته است. در این رابطه تاکنون اساتیدی از دانشکده های علوم سیاسی و جامعه شناسی از کار برکنار شده اند.
0 comments:
ارسال یک نظر