حمزه کرمی مدیر سایت جمهوریت و از بازداشت شدگان حوادث پس از انتخابات در ایران که به یازده سال حبس تعزیری محکوم شده است در حالی که برای دومین بار به مرخصی پنج روزه آمده بود در اثر حمله قلبی در بخش سی سی یو یکی از بیمارستان های تهران بستری شد.
به گزارش کلمه، حمزه کرمی مدیرکل سیاسی دولت های سازندگی و اصلاحات بوده است که پس از دهمین انتخابات ریاست جمهوری ایران بازداشت به یازده سال حبس تعزیری محکوم شد.
حمزه کرمی رکورد دار طولانی ترین حکم در میان دستگیرشدگان پس از انتخابات است. یکی از بستگان وی اعلام کرد که وی در حالت نیمه هوشیار قرار دارد و پزشکان او را ممنوع الملاقات کرده اند.
مشکل در رساندن دارو به مهدیه گلرو در زندان اوین
وحید لعلی پور، همسر مهدیه گلرو، فعال دانشجویی زندانی خبر داد که درملاقات اخیر با وی در زندان با مشکلات جدی جسمی (مشکل درناحیه روده) مواجه است و با این حال برای رساندن دارو به وی مشکلاتی وجود دارد.
به گزارش کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران، وی افزود: از زمانی که مهدیه در بند ۲۰۹ انفردی بود و دست به اعتصاب غذا زده بود مشکلات جدی روده پیدا کرده که هنوز این مساله وجود دارد. ما برای رساندن دارو به مهدیه مشکلات بسیاری داریم.
وی درخصوص امکان ملاقات با همسرش اضافه کرد: گذشته از این که طبق قانون هر زندانی می تواند ماهی یک بار ملاقات حضوری داشته باشد که ما از چنین ملاقات ماهانه ای بی بهره ایم. به ما گفته شد که پرونده مهدیه برای رسیدگی به دادگاه تجدید نظر کل شعبه۵۴ رفته است. به شعبه مذکور مراجعه کردیم برای تقلیل وثیقه ۵۰۰ میلیون تومانی که پرونده اظهار بی اطلاعی کردند. ما منتظر حکم قطعی ایشان هستیم. مهدیه فعالیت غیر قانونی نمی کرد، او در شورای دفاع از تحصیل فعال بوده، برای تحصیل تمامی شهروندان تلاش میکرده، اتهام وی و یکی دو نفر از هم بندنش در این رابطه است.
مهدیه گلرو فعال دانشجویی و عضو شورای دفاع از حق تحصیل، از تاریخ ۱۲ آبان ماه سال گذشته در زندان به سر میبرد. دادگاه بدوی وی را به دو سال و چهار ماه حبس تعزیری محکوم کرده است. هم اکنون، شیوا نظر آهاری ،محبوبه کرمی و شبنم مددزاده و مهدیه گلرو در یک سالن (سلول)هستند.
انتقال ارژنگ داودی در دومین هفته اعتصاب غذا به بهداری زندان
ارژنگ داودی در دومین هفته اعتصاب غذای خود در اعتراض به سرکوب و محدودیت ها علیه زندانیان سیاسی به بهداری زندان گوهردشت کرج منتقل شد.
به گزارش فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، وی که از روز چهارشنبه 23 تیر ماه اعتصاب غذا کرده است در دومین هفته اعتصاب غذای خود در اثر به وخامت گراییدن شرایط جسمی اش به بهداری زندان گوهردشت کرج منتقل شد. داودی از ضعف شدید، سر درد و سرگیجه و سایر موارد رنج می برد.
او خواستار حقوق اولیه خود که از جمله آنها پایان دادن به محدودیت ها مانند محرومیت از تماس با خانواده اش، پایان دادن به تصرف منزل شخصی و آوارگی این خانواده و رسیدگی پزشکی به بیماری هایش و بیماری سایر زندانیان سیاسی است.
زندانیان سیاسی از زمان انتقال به بند 3 معروف به بند کارگری ناچار هستند که در حضور پاسداربندها با خانواده هایشان و به خصوص با همسران خود صحبت کنند. پاسداربندها بی شرمانه به صحبت های خانوادگی آنها گوش فرا می دهند.
زندانیان سیاسی که در حال حاضر در بند 3 زندان گوهردشت در اسارت بسر می برند عبارتند از ارژنگ داودی، منصور اسانلو، منصور رادپور، مسعود باستانی، علیرضا کرمی خیر آبادی، بهنام فیدج، مصطفی اسکندری، احمد زید آبادی، مهدی محمودیان، رضا رفیعی و حشمت الله طبرزدی است.
لازم به يادآوري است که زنداني سياسي ارژنگ داودي در آبان ماه 1382 دستگير و 16 ماه بعد توسط حسن زارع دهنوي معروف به قاضي حداد مورد محاکمه قرار گرفت و به حکم سنگين و غير انساني 15 سال زندان و 70 ضربه شلاق محکوم شد. حسن زارع دهنوی هيچگاه حکم محکومیت او را به صورت کتبی در اختیار وی و وکیلش قرار نداد.
عليرغم گذشت سال ها از بازداشتش هنوز حکم قطعي وي در ابهام است و در انتظار تشکيل دادگاه بسر مي برد. آقای داودی در طی مدت بازداشت به زندان های مختلفی تبعید شد از زندان اوین به زندان بندر عباس و سپس به زندان گوهردشت کرج تبعید شد. حسن زارع دهنوی معروف به حسن حداد از متهمان اردوگاه مرگ کهریزک دستور پلمپ منزل شخصی داودی صادر کرده بود و علیرغم در پلمپ بودن آن را به طور غیر مستقیم به تصرف خود در آورده است.
فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران، نسبت به شرایط قرون وسطائی ایجاد شده که زندانیان سیاسی را وادار به اعتصاب غذا می کند و تهدیداتی که متوجه جان آنها است هشدار می دهد و از کمیسر عالی حقوق بشر و سایر مراجع بین المللی خواستار اقدامات عملی برای پایان دادن به جنایت علیه بشریت در زندان های این رژیم است.
همچنین زندانی سیاسی رضا جوشن 25 ساله 10 آذر ماه با یورش مامورین وزارت اطلاعات در منزل دستگیر و به سلولهای انفرادی بند سپاه منتقل شد برای احقاق حقوق خود دست به اعتصاب غذا زد.
به گزارش فعالین حقوق بشر و دموکراسی، وی در نامه ای اعلام داشت به دلیل بلاتکلیفی پرونده، عدم اجازه ملاقات با مادر زندانی اش و هم چنین ممنوع التلفن و ملاقات بودن به مدت نامعلومی دست ب اعتصاب غذا خواهد زد.
احضار نسیم سرابندی، فعال دانشجویی و زنان
نسیم سرابندی، فعال دانشجویی و جنبش زنان، به شعبه 4 بازپرسی دادگاه انقلاب احضار شد. طبق احضاریه صادره، وی برای ادای پاره ای از توضیحات به این شعبه احضار شده است.
به گزارش دانشجونیوز، نسیم سرابندی پیش از این در مهر سال 88 به همراه 17 تن از اعضای شورای تهران دفتر تحکیم وحدت در پارک جمشیدیه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد و به کمیته پیگیری وزارت اطلاعات انتقال یافت.
طی ماه های گذشته، از جمله پیش از 22 بهمن ماه و هم چنین در آستانه سالگرد انتخابات ریاست جمهوری دهم، مامورین وزارت اطلاعات در تماس با منزل این فعال دانشجویی به تهدید وی پرداختند و از او خواسته بودند با استعفا از دفتر تحکیم وحدت از فعالیت دانشجویی کناره گیری کند.
طی روزهای گذشته نیز در حالی که ماه هاست بهاره هدایت و میلاد اسدی، دو عضو شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت در بازداشت به سر می برند و بر آن ها احکام سنگین نزدیک به 10 سال حبس صادر شده است، حکم ممنوع الخروج بودن آن ها از کشور از طرف دادگاه انقلاب به ایشان ابلاغ شد.
گفتنی است در سال 88 اعضای شورای مرکزی این اتحادیه دانشجویی از جمله بهاره هدایت، مهدی عربشاهی، عباس حکیم زاده و میلاد اسدی، مرتضی سیمیاری و امین نظری چند بار توسط وزارت اطلاعات بازداشت شدند و از برگزاری جلسات و نشست های انتخاباتی اتحادیه دانشجویان ممانعت به عمل آمد.
در اثر فشارهای وارده در زندان مهدی عربشاهی دچار سکته قلبی در بند 209 شد که بلافاصله پس از آن از زندان آزاد شد. عربشاهی روز گذشته بار دیگر در بیمارستان بستری شد.
ملاقات مجید توکلی با خانواده اش پس از سه ماه
مجید توکلی، فعال دانشجویی، پس از بیش از سه ماه موفق به ملاقات با خانواده خود شد.
به گزارش هرانا، علی توکلی، اعلام کرد که روز دوشنبه 28 تیرماه تنها 10 دقیقه توانست برادر خود را، آن هم به صورت کابینی، ببیند.
وی وضعیت جسمی مجید توکلی را بهتر از قبل توصیف کرد و روحیه وی را پس از تحمل بیش از هفت ماه زندان، عالی دانست.
به دلیل اینکه پدر و مادر این زندانی سیاسی در شرایط جسمی مساعدی نیستند و باید مسافت طولانی تهران تا شیراز تنها در 10 دقیقه طی کنند، تنها علی توکلی، توانسته با برادرش ملاقات کند.
مجید توکلی از 16 آذرماه سال گذشته تاکنون در زندان به سر می برد و با حکمی هشت و نیم ساله مواجه است.
وی چند هفته پیش به دلیل نارسایی ریوی و شرایط نامناسب بند امنیتی 350 زندان اوین(بند کارگری) دچار خونریزی و به بهداری منتقل شده بود.
گفتنی است خانواده و وکیل آقای توکلی کماکان منتظر برگزاری دادگاه تجدید نظر در رابطه با حکم صادره هستند.
0 comments:
ارسال یک نظر