تغییر کتب درسی مدارس کشور، در راستای مبارزه با جنگ نرم

جـــرس: وزارت آموزش و پرورش جمهوری اسلامی قصد دارد كتاب‌های درسی را در راستای مبارزه با جنگ نرم، از مقطع ابتدایی تغییر دهد و وزیر آموزش پرورش نیز، از آغاز آماده سازی دانش آموزان از مقطع ابتدایی خبر داده است.

در همین زمینه، حمیدرضا حاج بابایی، وزیر آموزش و پرورش، در گفتگو با روزنامه شرق، از تغییر در كتاب‌های درسی "در جهت مبارزه با جنگ نرم" و همزمان از تدوین كتاب «آموزش آداب مهارت‌های زندگی اسلامی» با همكاری حوزه‌های علمیه نیز خبر داده و گفته است: "با توجه به اینكه هدف تیرهای دشمن در جنگ نرم جوانان و دانش‌آموزان هستند، ما باید از الان بیدار باشیم و برنامه‌هایی در جهت مقابله با این تهدید‌ها داشته باشیم كه دانش‌آموزان را واكسینه كنیم و این تنها وظیفه ما نیست بلكه وظیفه حقیقی و حقوقی تمام مسوولان كشور است كه دانش‌آموزان را در برابر جنگ نرم مصون نگه دارند."

این عضو سابق هیئت رئیسه مجلس و وزیر دولت دهم، پیرامون تدوین دروس جنگ نرم در مدارس گفت "تفكر بصیرت دانش‌آموزان باید در جهت شناسایی و مبارزه با جنگ نرم باشد. در جنگ نرم، گاهی انسان با فرزند خود در حال جنگ است. جنگ نرم از هر جا می‌آید و به در احتیاج ندارد و دارو و درمان خودش را می‌طلبد. برای این نوع جنگ نمی‌توان نسخه جنگ سخت نوشت، چرا كه جنگ نرم رابطه‌ تك‌تك انسان‌ها، گفته‌ها، شنیده‌ها و رابطه پسر و پدر را تعریف می‌كند و از آن نتیجه می‌گیرد، ما باید جوانان خود را در مقابل تیرهایی كه از سوی دشمن به سمت آنها می‌آید، حفظ كنیم. بنابراین یك وظیفه خطیری داریم."

وزیر آموزش و پرورش دولت احمدی نژاد، همچنین از آموزش های جنگی به دانش آموزان نیز خبر داده و گفته است "در برنامه‌هایی كه داریم كتاب آمادگی دفاعی به طور ویژه مورد توجه قرارگرفته است و برنامه‌ای داریم كه دانش‌آموزان در این درس از كلاس‌ها خارج شوند و به عینه با آموزش‌ها مواجه شوند و بر این اساس امسال نهصد هزار دانش‌آموز دختر و پسر مقطع دوم دبیرستان برای گذراندن درس آمادگی دفاعی و صد هزار نفر از فرهنگیان به مناطق عملیاتی جنگ اعزام می‌شوند..."

حاج بابایی پیرامون اینکه "چه درس‌های دیگری قرار است در جهت مبارزه با جنگ نرم تغییر كند؟" گفته است "سعی داریم برنامه‌هایمان را از مقاطع ابتدایی گسترش دهیم كه در حال حاضر هم به دنبال این مساله هستیم."

گفتنی است، وی چندی پیش نیزطی سخنانی از جدی نگرفتن نماز جماعت در مدارس انتقاد کرده و پیشنهاد داده بود در وقت اذان، کلاس‌های مدارس تعطیل شود تا دانش‌آموزان مجبور به اقامه نماز جماعت شوند.

همان زمان، حیدر مصلحی، وزیر اطلاعات جمهوری اسلامی نیز، طی سخنانی گفته بود "در راستای مبارزه با جنگ نرم، باید احساسات دانش‌آموزان مدیریت شود".

چندی پیش نیز، معاون پرورشی و تربیت بدنی سازمان آموزش و پرورش تهران، از اعزام قریب الوقوع «یک هزار روحانی» تحت عنوان «افسر جنگ نرم» به مدارس سراسر کشور خبر داد.

مقامات جمهوری اسلامی از جمله رهبری، طی دو سال اخیر تمامی مشکلات و بحران های موجود را، در زمره «جنگ نرم دشمنان علیه نظام اسلامی» قرار داده و در همین راستا، حوزه های مجازی- سایبری، حوزه های مدنی، کمیته ها و تشکیلات غیردولتی، دانشجویی، سندیکایی و هر نهاد مشابه را تحت کنترل و نفوذ و تحدید قرار داده اند

0 comments:

ارسال یک نظر