مشاور حقوقی رئیس دولت: هاشمی رفسنجانی سکوت نکرده، بلکه جریان فتنه را مدیریت می کند

مشاور حقوقی محمود احمدی نژاد، در پاسخ به سوالی درباره علت سكوت هاشمی رفسنجانی، علت سكوت وی را "حمایت از فتنه" دانست و ادعا کرد "آقای هاشمی سكوت نكرده، بلكه این جریان را مدیریت می‌كند. فتنه تكیه‌گاه دارد و این تكیه بسیار مهم است. این تكیه‌گاه دارد این جریان را مدیریت می‌كند و قرار است این تكیه‌گاه آسیبی نبیند."
 

به گزارش ایسنا،غلامحسین الهام عصر روز دوشنبه ١٣ دی ماه ٨٩، در حاشیه گرامیداشت یاد شهید علم‌الهدی كه از سوی جامعه اسلامی دانشجویان پردیس دانشكده فنی دانشگاه تهران در تالار دانشكده معدن آن دانشگاه برگزار شد، با بیان مطلب فوق، مدعی شد "موسوی و خاتمی دیگر ظرفیت فعالیت سیاسی آنچنانی ندارند و در این جریان دنبال چهره‌های جدیدی هستند و ظرفیت جریان‌سازی خاتمی و موسوی آنقدر قوی نیست. "
 

كسی كه به آن می‌دمد هاشمی رفسنجانی است

عضو شورای نگهبان در زمان انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته، همچنین ادعا کرد: این جریان ها در این فضا مرده‌اند، البته اگر اتفاقی نیفتد، آن كسی كه به آن می‌دمد هاشمی رفسنجانی است. هاشمی در برابر این اتفاقات موضع نگرفتند، اعلام برائت نكردند و در واقع ایشان تكیه‌گاه هستند و حمایت می‌كنند.
 

مشاور حقوقی رییس دولت با اشاره به نقش تكیه‌گاه در اینگونه حوادث ادامه داد: در اوایل انقلاب منافقین دنبال تعدی به رهبریت امام خمینی بودند، آنها در موقعی درصدد آمدند كه از شخصیت ممتازی چون آیت‌الله طالقانی استفاده كنند و پسر آیت‌الله طالقانی به علت این‌كه ماركسیست بود دستگیر شد و منافقین سعی كردند فضایی ایجاد و از شخصیت آیت‌الله طالقانی سوء استفاده كنند.
 

تكیه‌گاه فتنه، دولت خاتمی، وزرا و دست‌اندركاران وزارت كشور آن زمان بودند

الهام در ادامه سخنان خود به اتفاقات كوی دانشگاه در سال ٧٨ اشاره كرد و بدون اشاره به سرکوب خشونت بار و شبانگاهی دانشجویانِ حامی اصلاحات توسط نیروهای گارد و لباس شخصی، مدعی شد: تكیه‌گاه این جریان در سال ٧٨دولت خاتمی و وزرا و دست‌اندركاران وزارت كشور آن زمان بودند و در واقع اگر این تكیه‌گاه نبود اینقدر هزینه برای دانشجو و نظام ایجاد نمی‌شد، در واقع در این اتفاق دانشجویان قربانی شدند و فتنه در درون دولت بود، آنها تكیه‌گاه بودند.
 

مشاور حقوقی رییس دولت ادامه داد: در جریان مهدی هاشمی و منتظری نیز دیدید كه چقدر امام برای تمایز این دو تلاش كرد، یك جریان تروریستی و خطرناك در سایه مرجعیت و قائم مقامی رهبری سر بلند كرده بود و با این اتكا در كشور آشوب ایجاد كردند، در واقع با این این مثال‌ها می‌خواهم نقش تكیه‌گاه را مورد اشاره قرار دهم و در واقع این تكیه‌گاه باید به نحوی باشد كه آسیبی نبیند.
 

هاشمی رفسنجانی در اینجا به عنوان نقطه اتكا این جریانها مطرح است

وی ادعا کرد "اگر در قضیه فتنه آقای هاشمی نبود و در آن موقع از اتفاقاتی كه رخ می‌داد، اعلام برائت می‌كرد و شفاف موضع می‌گرفت، ما برای خواص اینقدر آسیب نداشتیم. آیا روز قدس، ۱٣ آبان و عاشورا كافی نبود كه هاشمی با هویت این جریان آشنا شود؟ چقدر رهبری در این ارتباط با سعه صدر برخورد كردند. چرا آقای هاشمی سكوت كرد و جواب نداد؟"
 

وی با بیان این‌كه ما در واقع شاهد سكوت نیستیم، گفت: وقتی كه جریان و قدرت سیاسی بر مبنای ایدئولوژی و اعتقادی غلبه كند، دیانت عین سیاست می‌شود، نه سیاست عین دیانت و نقطه اصلی كار در اینجا شكل می‌گیرد.

الهام گفت: در واقع هاشمی رفسنجانی در اینجا به عنوان نقطه اتكا مطرح هستند كه به خاطر اعتبار سابقه دارای مصونیت هستند و در واقع آدمهای جدیدی در این جریان رویش می‌كنند.
 

مهره‌های سیاسی جریان فتنه كه نقش بازی كرده‌اند، مرده‌اند

مشاور حقوقی رییس دولت مدعی شد "مهره‌های سیاسی كه در این جریان نقش بازی كرده‌اند، مرده‌اند و بعید است كه احیا شوند. "
 

وی همچنین در پاسخ به سوالی در مورد این‌كه چقدر دولت دهم به مولفه‌های یك دولت اسلامی نزدیك شده است، گفت: برای پاسخگویی به این سوالات اینجا نیامدم.
 
 

مشاور حقوقی رییس دولت همچنین گفت "جنبش دانشجویی رابطه‌اش را با نظام را باید در یك چارچوب معقول تعریف كند و جنبش دانشجویی این نیست كه همیشه بر حكومت باشد."
 

بدنه فتنه مجازات شد، ولی راس فتنه مصون مانده است

الهام مدعی شد "در جریان اتفاقات اخیر، بدنه فتنه مجازات شد، ولی راس فتنه مصون مانده و برخی از دانشجویان نیز قربانی شدند، نه اینكه بی‌گناه هستند، ولی آسیب دیدند و از این وابستگی آسیب دیدند. دانشجویان باید مستقل حركت كنند.
 

الهام همچنین در جمع خبرنگاران، با انتقاد از حكم صادره (تعلیقی) علیه مدیر مسئول روزنامه ایران، که به دادخواست مهدی هاشمی (بدلیل تهمت و افترا) مورد محاکمه و مجازات واقع شده گفت: این حكم اشتباه بزرگی است و با نقض قانون یك اشتباه سیاسی نیز صورت گرفته است.
 

از نظر حقوقی دارای اشكالات جدی است

وی با ادعای این‌كه رای صادره از نظر حقوقی دارای اشكالات جدی است و فهم قاضی از موضوع افتراء دچار مشكل است،افزود: وقتی كه به جرم متهم اصلی كه گفته می‌شود مورد افتراء واقع شده، رسیدگی نشده است، بحث افتراء سندیت ندارد.
 

الهام با بیان این‌كه حكم اعلام شده برای اشتهاردی به علت افتراء و نشر اكاذیب صادر شده است،اظهار داشت: در حالی كه در مورد این پرونده این دو یكی است و نباید دو حكم مجزا داده شود و در صورت تعدد معنوی فقط باید برای فرد اشد مجازات داده شود، نه این‌كه دو جرم تلقی شود.
 

مشاور حقوقی رییس جمهور در ادامه گفت: در این جا كار خلاف عرفی انجام شده است، از دهه هفتاد هیات منصفه فعال است و تاكنون وقتی هیات منصفه نظر برائت داده، دادگاه تبعیت كرده است و این جزء معدود پرونده‌هایی است كه دادگاه برخلاف نظر هیات منصفه فرد را متهم كرده است.
 

الهام با بیان این‌كه مردم در حوادث پس از انتخابات هزینه زیادی دادند، مدعی شد "به هر حال رسانه‌ها و مردم از قوه قضائیه این مطالبه را داشته و دارند كه با عوامل فتنه برخورد شود و این مطالبه را مطرح كرده‌اند."
 

بحث مشاوران جنبه سمبلیك دارد

الهام همچنین در مورد خداحافظی رییس دولت با چهارده نفر از مشاورانش گفت: در سیستم ما بحث مشاوران جنبه سمبلیك دارد و وقتی كه یك مقام ارشد از پستش عوض می‌شود، تا در جایگاه دیگری قرار بگیرد یك پست مشاوره برای آن می‌زنند و در واقع یك عنوان سوری است.
 

وی همچنین با خودداری از اظهارنظر در مورد تغییرات صورت گرفته در دولت در مورد بحث مشاوره خود گفت: من تاكنون چندین بار در حوزه فعالیت خود مشاوره داده‌ام.
 

گفتنی است طی روزهای اخیر، چهارده تن از مشاورین رئیس دولت، بطور ناگهانی برکنار شده اند.

0 comments:

ارسال یک نظر