اخبار زندانیان سبز: علی ملیحی به چهار سال حبس تعزیری محکوم شد

علی ملیحی عضو شورای سیاستگذاری و مسئول روابط عمومی سازمان دانش آموختگان ایران (ادوار تحکیم) به چهار سال حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی معادل یک میلیون ریال محکوم شد.

به گزارش ادوارنیوز، شعبه 28 دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی مقیسه امروز با ابلاغ رای به علی ملیحی بر اساس ماده 610و 609 قانون مجازات اسلامی رای به محکومیت این عضو سازمان ادوار تحکیم وحدت داد.

بر اساس این حکم چهار سال حبس تعزیری به دلیل آنچه ارتکاب جرایمی علیه امنیت ملی عنوان شده صادر و یکصد هزار تومان جزای نقدی نیز به دلیل توهین به رییس جمهور (احمدی نژاد) تعیین شده است.

دادگاه همچنین اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام و اخلال در نظم عمومی را نیز با اتهام اجتماع و تبانی علیه نظام تجمیع کرده است.

علی ملیحی عضو سازمان ادوار تحکیم و روزنامه نگار نشریاتی همچون شهروند امروز، اعتمادملی و ایراندخت بوده و از 20 بهمن ماه سال گذشته در بازداشت به سر می برد.

انتقال محمدرضا جلایی پور به زندان مشهد پس از 40 روز انفرادی
محمدرضا جلایی‌پور، سخنگوی پویش موج سوم، پس از گذراندن 40 روز در سلول انفرادی زندان اوین به مشهد منتقل شد.

بنا به گزارش های رسیده به جرس، محمدرضا جلایی‌پور امروز در تماس تلفنی کوتاهی با پدر خود خبر داد که به زندانی در مشهد منتقل شده است.

او در این تماس گفته است که همچنان در انفرادی به سر می‌برد و از دلایل اتهامی خود بی‌خبر است.

گفتنی‌ است که جلایی‌پور با حکم بازپرسی مشهد، که به امضای بازپرس حیدری رسیده بود 40 روز پیش در تهران بازداشت شد. بنا بر اظهارات بازپرس حیدری این بازداشت برای ارائه پاره‌ای توضیحات صورت گرفته بود.

تایید حکم دو سال حبس تعزیری برای مسعود باباپور
مسعود باباپور، دانشجوی دانشگاه آزاد گرمسار، از سوی شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر به دو سال حبس تعزیری محکوم شد.

به گزارش کمیته گزارشگران حقوق بشر، پیش از این، شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب، وی را به دو سال حبس محکوم کرده بود که دادگاه تجدیدنظر، حکم وی را عینا تایید کرد.

باباپور، دانشجوی مهندسی صنایع دانشگاه آزاد گرمسار، از ششم آذرماه سال گذشته در بازداشت به سر می‌برد.

در چند روز گذشته، احکام حبس تعدادی دیگر از فعالان دانشجویی از جمله ارسلان ابدی، بهاره هدایت، میلاد اسدی، پیمان عارف و مهدیه گلرو نیز تایید شده است.

یک سال حبس تعزیری برای مرتضی گلیزاده
مرتضی گلیزاده فعال سیاسی در دادگاه بدوی به یک سال حبس تعزیری محکوم شد.

به گزارش هرانا، مرتضی گلیزاده عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت استان مرکزی که پیش از این یکبار پس از وقایع روز عاشورا و یکبار در آستانه 22 بهمن ماه سال گذشته در اراک بازداشت شده بود، با حکم دادگاه انقلاب این شهرستان به تحمل یک سال حبس تعزیری محکوم شد.

مرتضی گلیزاده همچنین از اعضای ستاد مهندس موسوی در شهر اراک بوده است. در همین رابطه پرونده چندین تن از فعالان سیاسی شهر اراک همچنان مفتوح است و در انتظار صدور احکام خود به سر می برند.

لازم به ذکر است که این حکم توسط دادگاه بدوی صادر شده و تا این لحظه توسط دادگاه تجدید نظر تایید نشده است.

وکیل ضیا نبوی: هیچ مدرکی برای محکوم کردن موکلم وجود ندارد
نسرین ستوده وکیل ضیا نبوی فعال دانشجویی، به کمپین بین المللی حقوق بشر گفت که علیرغم انکار موکلش در خصوص رابطه با گروه مجاهدین خلق و نیز عدم وجود مدرک در این خصوص دادگاه تجدیدنظر ۱۰ سال زندان او را تایید کرده و او باید برای گذراندن حکم خود به شهر ایذه در جنوب کشور تبعید شود.

به گزارش کمپین بین المللی حقوق بشر، سید ضیا نبوی فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی نوشیروان بابل است که به دلیل سیاست‌های آموزشی دولت نهم پس از کسب رتبه تک رقمی‌ در مقطع کارشناسی ارش، موفق به ورود دانشگاه نشد و از ادامه تحصیل محروم ماند. ۲۵خرداد ۱۳۸۸ نبوی بازداشت شد و همچنان در بند ۳۵۰ زندان اوین به سر می‌برد .او ۹۸ روز از زمان دستگیری خود را در سلول انفرادی بندهای ۲۰۹ و ۲۴۰ گذرانده که متعلق به وزارت اطلاعات است .نبوی عضو شورای دفاع از تحصیل بوده که به اتهام شرکت در تجمع‌های اعتراضی برای دفاع از حق تحصیل بازداشت شده است ،اتهام دیگری که به وی وارد کرده اند همکاری با سازمان مجاهدین خلق و نیز همکاری با ستاد یکی‌ از کاندیدا‌های اصلاح طلب بوده است.

نسرین ستوده وکیل ضیا نبوی به کمپین گفت این فعال دانشجویی در طول بازجویی، قریب به ۱۵ بار به بازجویان خود اعلام کرده که هیچ گونه طرف داری یا ارتباطی‌ با سازمان مجاهدین ندارد و از آنها هیچ دفاعی نمی کند.

ضیا نبوی در نامه سرگشاده از زندان به دادستان خود اعلام کرده که در خصوص فعالیت‌های دانشجویی خود در کمیته حق دفاع از تحصیل هر مجازاتی که تعیین کنند تحمّل می‌‌نماید ،اما در خصوص اتهام دیگرش مبنی بر طرفداری از مجاهدین به دلیل اینکه اساسا این گروه را قبول ندارد و هیچ گونه فعالیتی نداشته زیر بار چنین اتهامی نخواهد رفت.

نسرین ستوده در ادامه افزود: در دادگاه تجدید نظر برخلاف همه دفاعیات و اسناد و مدارک، نبوی از کلیه اتهامات دیگر تبرئه شد اما به دلیل محاربه و حمایت از مجاهدین وی را به ۱۰سال حبس در تبعید مستوجب مجازات می‌دانند که این حکم مطابق اتهامات پذیرفته شده و مستندات موجود در پرونده نیست. این دانشجوی نخبه ایرانی‌ به دلیل فعالیت بستگان دورش با مجاهدین و همچنین اعتراض به حکم محرومیت از تحصیل خود و همکلاسی‌هایش باید تن به چنین مجازات سنگینی‌ بدهد و در ۲۲سالگی وارد زندان شود و ۳۲ سالگی خارج شود.» طبق حکم صادره، نبوی را به ایذه در جنوب ایران منتقل می‌کنند. وضعیت جسمی‌ و روحی نبوی در چند هفته گذشته نامناسب اعلام شده است.

ممانعت از ملاقات خانواده حسین کاظمینی بروجردی با وی
صبح روز گذشته هنگامی که خانواده‌ حسین کاظمینی بروجردی برای ملاقات با وی در زندان حاضر شدند، اجازه‌ی ملاقات به آن‌ها داده نشد.

صبح دیروز، دوم مرداد ماه، خانواده حسین کاظمینی بروجردی به زندان اوین مراجعه کردند ولی مامورین اجازه ملاقات با وی را نداده و مدعی شدند که بنابر دستور دادگاه ویژه روحانیت، ملاقات‌های زندانیان بند ویژه روحانیت به ماهی یک بار تقلیل یافته است.

به گزارش رهانا، این در حالی است که خانواده‌ی وی بیش از چهار ماه از ملاقات حضوری محروم بوده اند.

در همین رابطه، وی نامه اعتراض آمیزی از جانب خود و سایر زندانیان به دادستانی ویژه روحاینت ارسال کرده است.

چندی پیش نیز وضعیت جسمانی حسین کاظمینی بروجردی وخیم گزارش شده و عنوان شده بود که وی در معرض خطر جدی قرار گرفته و هم اکنون شرایط بسیار سختی را در زندان اوین سپری می‌کند.
این در حالی است که با توجه به اختلالات جدی در چشمان و پاهای او، مسئولان مانع از درمان این زندانی سیاسی می شوند.

به گفته خانواده‌ این زندانی سیاسی، چشمان وی در آستانه نابینائی قرار گرفته و قادر به حفظ تعادل خود در هنگام ایستادن و حرکت نیست و پاهایش رو به فلجی می رود.

حسین کاظمینی بروجردی روحانی مخالف نظام در سال ۱۳۸۵ بازداشت و به ۱۱ سال زندان به انضمام مصادره اموال محکوم شد. وی هم اکنون در زندان اوین نگهداری می‌شود.

0 comments:

ارسال یک نظر