جرس: رئیس دانشگاه علامه طباطبایی مدعی "احراز رکود علمی 15 عضو هیات علمی" این دانشگاه شد و اظهار کرد: اشخاصی به صورت محرمانه توسط رئیس دانشگاه برای بررسی رکود علمی اعضای هیئت علمی انتخاب می شوند.
به گزارش مهر، حجت الاسلام صدرالدین شریعتی با بیان این مطلب گفت: اگر یک عضو هیات علمی سه سال متوالی ارتقا پیدا نکند و پایه های سنواتی اش را نگیرد شامل رکود علمی می شود.
وی اظهار داشت: رئیس دانشگاه به صورت محرمانه باید اشخاصی را انتخاب کند تا پرونده عضو هیئت علمی دچار رکود علمی را بررسی در مورد رکود علمی وی اظهار نظر کنند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی ادعا کرد: پس از احراز رکود علمی یک عضو هیات علمی این موضوع به وی ابلاغ می شود و هیات ممیزه دانشگاه نیز طبق قانون می تواند آنها را بازخرید کند یا وضعیتشان را از عضویت هیات علمی به کارشناس دانشگاه تبدیل کند البته بازنشستگی نیز از دیگر تصمیماتی است که هیئت ممیزه می تواند برای اعضای هیئت علمی دچار رکود علمی در نظر بگیرد.
وی از اخطار به اعضای هیات علمی دچار رکود علمی این دانشگاه و اعطای فرصتی یکساله به آنها خبر داد و گفت: پس از اخطار شاهد ایجاد جهشی رو به جلو در این اعضای هیئت علمی بوده ایم و امیدواریم که درباره آنها به مرحله ای نرسیم که مجبور به استفاده از قاعده رکود علمی شویم.
دانشگاه علامه اولین دانشگاه در اخراج و بازنشستگی اساتید بوده است. در دي ماه سال گذشته حميدرضا برادران شركا معاون رئيس جمهور سابق، محمد ستاريفر رئيس سازمان منحل شده مديريت و برنامه ريزي، علي صادق تهراني، بهروز هادي زنوز، محمود ختايي، صادق بختياري، رضا عاصي و دكتر جهرمي از اعضاي هيات علمي دانشكده اقتصاد دانشگاه علامه بازنشسته شدند که منجر به منحل شدن گروه اقتصاد توسعه این دانشگاه شد.
در کنار اين اقدام برخي از اساتيد گروه فلسفه اين دانشگاه، همچون دکتر يثربي و دکتر مرتضي مرديها نيز به دلايل مختلف از تدریس محروم شدند.
سال 85 نيز بسياري از اساتيد علوم انساني در دانشگاه تهران از کار برکنارشدند.
0 comments:
ارسال یک نظر