خانواده ابوالفضل قدیانی نتوانستند با زندانی بیمار خود ملاقات کنند

ابوالفضل قدیانی، عضو شوراى مرکزى سازمان مجاهدین انقلاب بعلت وخامت حال جسمی از زندان به بخش سی سی یو بیمارستان مدرس منتقل شد. اما با کارشکنی های همیشگی، تلاش خانواده برای ملاقات وی در بیمارستان تاکنون بی نتیجه مانده است.

زهرا رحیمی همسر این اصلاح طلب برجسته با ابراز ناراحتی از عدم پاسخگویی مسئولین به "جرس" می گوید: " از صبح تا ساعت چهار بعدازظهر در بیمارستان بودیم اما به هیچوجه نگذاشتند ما ایشان را ببینیم. مامورانی که آنجا حضور داشتند خیلی سخت گیری می کردند و می گفتند بروید برگه ملاقات بگیرید، گفتم سه روز تعطیل است، من چطور برگه ملاقات بگیریم؟ جواب می دادند که ما ماموریم و معذور! متاسفانه چنان فضای ترس و وحشتی هم آنجا حاکم شده که از پزشک تا نگهبان های بیمارستان از ترس نمی توانند حتی یک کار انسانی انجام دهند."

وی می افزاید: "دیروز من به دادستانی نامه دادم. اول که باید برای انتقال ایشان به بیمارستان پارس اقدام می کردند زیرا پرونده پزشکی و پزشک معالجشان آنجاست. در بیمارستان مدرس که الان بستری است پزشک گفته اسکن انجام شود در حالیکه پزشک معالج اقای قدیانی که ده سال معالجه ایشان را برعهده دارند با اسکن مخالف بودند و می گفتند برای رگ ها فقط آنژیو جواب می دهد. اقای قدیانی هم گفته اند که من اسکن نمی کنم و باید زیر نطر پزشک خودشان باشند. این در حالی است که به آقای قدیانی گفته بودند ما شما را ابتدا به بیمارستان مدرس می بریم و از آنجا به بیمارستان پارس منتقل می کنیم که در حقیقت دروغ گفته اند و از پریشب تاکنون ایشان را به بیمارستان پارس انتقال نداده اند."

این اولین بار نیست که ابوالفضل قدیانى بدلیل وخامت وضعیت جسمانی به بیمارستان منتقل می گردد. وی چندین بار در طول دوران حبس خود به بیمارستان منتقل شده است و یکبار تحت عمل جراحی قرار گرفت و در حالیکه باید دوران نقاهت خود را در محیط آرام و دور از استرس می گذراند، از بیمارستان به زندان بازگردانده شد.

خانم رحیمی که بسیار نگران سلامت همسرش است، خاطر نشان می کند: "با پزشکی که الان در بیمارستان مدرس معالج آقای قدیانی است صحبت کردیم و ایشان گفتند که آقای قدیانی دستشان بشدت درد گرفته و به علت ناراحتی قلبی به بیمارستان مدرس منتقل شدند. چون ناراحتی قلبی دارند باید تحت نظر باشند. من به ایشان گفتم پس ما چکار باید انجام دهیم؟ اینها حتی اجازه ملاقات به ما نمی دهند که حداقل استرس همسرم کمتر شود و از نظر روحی ملاقات خانواده برایشان خوب است اما جواب دادند از دست من کاری بر نمی آید. این برای من جای سوال است که چطور از دست پزشک که مسئولیت سلامت بیمارش را دارد کاری از دستش بر نمی آید؟! بعد من پرسیدم آیا ایشان با این شرایط می توانند در زندان باشند که گفتند نه، گفتم پس همین را شما بنویسید اما گفتند آیا با نوشتن من کار درست می شود؟ این هم نتیجه صحبت من با پزشک ایشان در بیمارستان مدرس بود. ما بارها گفتیم آقای قدیانی بخاطر مشکلات قلبی اگر دچار مشکل شوند در بهداری زندان متخصص و امکانات نیست که بتوانند سریع اقدام کنند. نباید با این مشکلات قلبی که دارند شرایط زندان و استرس را تحمل کنند و برای ایشان خطرناک است. دادستان و آقای آوایی که ظاهرا کاره ای نیستند و جوابی نمی دهند، رئیس قوه قضاییه پاسخگو نیست….بنابراین مسئولیت جان ایشان با بالاترین فرد حاکمیت است."

ابوالفضل قدیانی با ۶۶ سال سن و مشکلات جسمانی در تاریخ ۱۹ دی ماه سال گذشته برای گذراندن حکم یک سال زندان خود به اتهام تبلیغ علیه نظام و توهین به رییس جمهور به بند ۳۵۰ اوین رفت. اما پس از اتمام دوران محکومیت، به شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب احضار شد تا به اتهام توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام تحت محاکمه قرار گیرد. دادگاهی که قدیانی در آن حاضر نشد، چراکه به گفته وی دادگاه های انقلاب بدون هیئت منصفه و بصورت غیر علنی برگزار می شود و فاقد وجاهت قانونی و مشروعیت است. در دادگاه بدوی به سه سال حبس محکوم گردید حکمی که هنوز در دادگاه تجدید نظر به تایید نرسیده است و نگهداری وی در زندان غیرقانونی است.

همسر ابوالفضل قدیانی در این خصوص می گوید: "الان آقای قدیانی بصورت غیرقانونی به اتهام توهین به رهبری و تبلیغ علیه نظام در زندان آن هم با این شرایط جسمانی بسر می برند. قاضی صلواتی وثیقه را از ما نپذیرفتند و به دروغ گفته اند خانواده عجز در تودیع وثیقه دارند!"

خانم زهرا رحیمی در پایان با ابراز تاسف از چنین شرایطی تاکید می کند: "متاسفانه تنها آقای قدیانی نیستند و نگرانی ما فقط برای ایشان نیست، آقای امین زاده و آقای مومنی و آقای محقق که دو سال هم سنشان از آقای قدیانی بیشتر است و…. شرایط جسمانی مناسبی ندارند و باید به وضعیت آنها رسیدگی شود. خانواده ها هم در نگرانی و ناراحتی بسر می برند اما هیچکس پاسخگو نیست."

0 comments:

ارسال یک نظر