هفده ماه حبس تعزيري براي پيمان روشن ضمير، وبلاگ نويس اهوازی

پیمان روشن ضمیر ، وبلاگ نويس اهوازي توسط شعبه 3 دادگاه انقلاب اهواز به 17 ماه حبس تعزيري محکوم شد.  
 
به گزارش جرس دادگاه این فعال مدني ، در تاریخ 24 اردیبهشت 90 به ریاست قاضی بارانی در دادگاه انقلاب اهواز برگزار شد .

  پیمان روشن ضمیر به علت غیر علنی بودن دادگاه در جلسه دادگاه از خود دفاع نکرده و روند برگزاری دادگاه را  به علت نقض آشکار اصل 168 قانون اساسی ،غیر قانونی دانسته است . وي به مدت دو ماه در سلول انفرادی  اطلاعات اهواز و زندان کارون اين شهر بازداشت بوده است.

 گفتني است علت صدور اين حكم نامه سرگشاده پيمان روشن ضمير و جمعي ديگر از وبلاگ نويسان به آیت الله خامنه ای  در موضوع مرگ امید رضا میرصیافی بوده است.  نامه ای که به نامه وبلاگ نویسان مشهور شد و وبلاگ نویسان زیادی آن را امضا کردند .

 پيمان روشن ضمير به علت نوشتن اين نامه و همچنین نوشتن مقاله ای در رادیو زمانه تحت عنوان "طرق قانونی تغییر رهبر" به اتهام توهین به رهبري محکوم شده است .
 وي هرگونه توهین به مقام رهبري را رد كرده است و می گوید:" آنها از مقالات و حرفهای که زدم عصبانی هستند و بابت عصبانیتشان من را زندانی  کردند و اسم عصبانیت خودشان ا ز انتقاد های بدون توهین من را گذاشتند توهین به رهبر." 

   وي همچنين گفته است: "قانون اساسی تاکید دارد که درمورد زندانی سیاسی باید هیات منصفه قضاوت کند یعنی نمی شود که حکومت هم خودش شاکی و هم خودش قاضی باشد و این با هیچ منطقی جور نیست. قانون اساسی ايران هم همین استدلال را قبول دارد . اما اکنون بر خلاف قانون اساسي نه تنها هیات منصفه وجود ندارد بلکه نمی گذارند متهم در یک دادگاه علنی از خودش دفاع کند. شما حتی به دادگاه های حکومت آپارتاید آفریقای جنوبی نگاه کنید می بینید آنجا هم با همه ظلمی که وجود داشت اجازه دفاع در دادگاه علنی در حضور خبرنگاران را به متهم می دادند این کمترین حق یک متهم است که از خودش دفاع کند. 

 

0 comments:

ارسال یک نظر