در واکنش به عقب نشینی برخی نمایندگان اصولگرای مجلس از طرح سMوال از رئیس دولت به دلیل فشار نهادها و مقامات فراقانونی، سخنگوی فراکسیون اصلاحات مجلس تاکید کرد: "آنهایی که مخالف طرح سئوال از رییس دولت هستند، به نوعی مخالفت خود با قانون اساسی را اعلام میكنند و به همین دلیل باید افكار عمومی پاسخ این كارشكنیها را بدهد."
به گزارش ایلنا، داریوش قنبری، روز شنبه هشتم امرداد ماه در گفتگو با این خبرگزاری گفت: "سئوال از محمود احمدی نژاد منتفی نشده است و نمایندگان مصمم هستند که آن را مطرح کنند."
وی با اشاره به برخی "فضاسازی های رسانه ای" برای لغو سئوال از رئیس دولت گفت: "متاسفانه برخی فقط دنبال این هستند که اهداف سیاسی خود را پیگیری کنند و به همین دلیل مشخص، نمی خواهند که احمدی نژاد برای پاسخگویی به مجلسی ها در مجلس حاضر شود."
به گفته قنبری، احمدی نژاد بارها نشان داده است که هر وقت لازم می بیند به خود اجازه بی توجهی به تصمیمهای مجلس را می دهد و حتی بارها به طور آشکار اعلام کرده است که نظرات دولت به قوانین مجلس ارجحیت دارد.
گفتنی است طرح سMوال از رئیس دولت، که علی مطهری نماینده اصولگرای تهران از طراحان اصلی آن بود،، روز یکشنبه گذشته با امضای ۱۰۰ نماینده به هیات رئیسه مجلس ارائه شد، که مهم ترین محورهای طرح سوال نمایندگان از احمدی نژاد، "عدم اجرای مصوبه تامین نیاز ارزی شرکت مترو"، "خودداری از معرفی وزیر ورزش در مهلت قانونی" و "کوتاهی در امور فرهنگی" از جمله اجرای قانون «عفاف و حجاب» بود.
قنبری در ادامه گفت: "امکان تغییر در رفتار رئیس جمهور قابل پیش بینی نیست. اما مسئله مهم در طرح سوال از رئیس جمهور حفظ جایگاه مجلس است."
این نماینده اصولگرای مجلس با انتقاد از اینکه بعضی ها می گویند "طرح سوال، تحرک بر علیه نظام" است، گفت: "این افراد کسانی هستند که هنوز هم در کمال تعجب گمان می کنند می توان به این دولت امیدوار بود و تحت هر شرایطی به دنبال حمایت های غیر منطقی از آن هستند."
علی مطهری روز ۱۳ تیر با تاکید بر لزوم محرمانه ماندن اسامی امضا کنندگان طرح سئوال از رئیس جمهوری گفته بود: "نباید به گونه ای رفتار شود که زمینه اعمال فشار به امضا کنندگان با انتشار اسامی آنان فراهم شود".
پیش از آن روح الله حسینیان، رئیس فراکسیون حامی دولت در مجلس، گفته بود که طرح سئوال از رئیس جمهوری "قطعا" مورد رضایت رهبری نیست.
داریوش قنبری در ادامه گفتگوی خود با خبرگزاری کار ایران (ایلنا) تاکید کرد آنهایی كه هنوز هم در كمال تعجب گمان میكنند، میتوان به این دولت امیدوار بود و تحت هر شرایطی دنبال حمایتهای غیرمنطقی هستند، به این فكر افتادهاند كه به نوعی این طرح مهم را تعلیق كنند و حتی در این راستا از تحركاتی علیه نظام صحبت میكنند. این اظهارات در حالی مطرح میشود كه قانون اساسی اجازه سئوال ار هر مسئولی را به مجلسنشینان داده است و به همین دلیل میتوان گفت آنهایی كه این كار را برخلاف منافع نظام میدانند، با قانون اساسی مشكل دارند كه خب! این از طرف هیچ كس قابل-پذیرش نیست كه عنوان كند اصولی از قانون اساسی را قبول ندارد."
0 comments:
ارسال یک نظر