بدنبال جوسازی های دو هفته گذشته حامیان افراطی حکومت، هیات منتخب علی لاریجانی، در گزارش سفارشی در خصوص حوادث ۲۵ بهمن به تکرار ادعاهای وزیر اطلاعات پرداخت، ضمن ادعای ارتباط موسوی و کروبی با امریکا و انگلیس، خواستار برخورد قاطع با رهبران جنبش سبز شد.
به گزارش خبرآنلاین، محمدابراهیم نکونام رئیس کمیسیون اصل نود و رئیس هیات بررسی کننده حوادث 25 بهمن، در ابتدای گزارش این هیات گفت: چه سخت است که از یاران دیروز انقلاب و دشمنان امروزش سخن گفتن.
وی در ادامه افزود: به دنبال حادثه تلخ 25 بهمن و خروش یکپارچه نمایندگان در محکومیت ان، هیاتی از سوی رئیسمجلس برای بررسی این مساله تشکیل شد که با مسئولان امنیتی ، اطلاعاتی و قضایی نشستهایی داشت.
وی با بیان اینکه جریان علنی فتنه زمانی شروع شد که جمهوری اسلامی در عرصه بین المللی در اوج قدرت بود و غرب و اتحادیه اروپا را به کرنش واداشته بود، ادامه داد: برگزیدن رئیسجمهور با 24 میلیون رای یک قدرت بینالمللی را ایجاد کرده بود. راهبرد جذب حداکثری و دفع حداقلی رهبری و حمایت علما، این چالش و فتنه بزرگ را خفه نمود. کما اینکه مردم در کنار رهبری پیروز راهپیمایی های 9 دی و 22 بهمن سال گذشته بودند.
نکونام از انقلابهای مصر و تونس در منطقه یاد کرد و افزود: برنامه آمریکا برای جنبشهای مردمی کشورهای منطقه این است که خود را حامی مردم نشان داده و انقلاب انها را تبدیل به یک اصلاح جزئی کند. برای این منظور آمریکا به دنبال ان است که الگوی انقلاب ایران را الگوی نامناسبی معرفی کند و ایران را کشوری با مشکلات داخلی نشان دهد.
به گفته وی، کروبی و موسوی مهرههای خوبی برای آنها بودند که اسناد نشان میدهد انها با اتاق فکرهایی در انگلیس و آمریکا ارتباط یافته و به درخواست انها راهپیمایی نمایشیای را برای حمایت از مصر و تونس به راه بیاندازند.
رئیس کمیسیون اصل نود از حمایت منافقین و سلطنت طلبها و دیگر ضد انقلابیون از راهپیمایی غیرقانونی 25 بهمن خبر داد که با حمایتهای رسانهای گستردهای همراه شد. سران فتنه داخلی علی رغم اطلاع از این حمایتهای خارجی نه تنها فراخوان خود را لغو نکردند بلکه بر راهپیمایی غیرقانونی اصرار کردند.
در حالی که تمام رسانه ها و مقامات حکومتی پیش از این گفته بودند که فردی که بالای جرثقیل رفته بود، دچار اختلال روانی است، وی می گوید: برای این منظور جوانی را با دوبار سابقه دستگیری به بالای جرثقیل فرستادند تا شعارهایی به نفع جریان سبز ارائه دهد و رسانههای خارجی آن را نمایش دهند.
وی بدون اشاره به خشونت عریان برای جلوگیری از تمرکز و تجمع مردم در خیابانها، افزود: آنها خیابانهای همیشه شلوغ را برای راهپیمایی انتخاب کردند که زمینه سوء استفاده و نفوذ عناصر ضد انقلاب را فراهم کرد تا گروههای کوچکی که با شعار علیه مسئولان نظام اغتشاش آفرینی میکردند، بزرگ جلوه داده شوند. جالب اینکه حتی یک شعار به نفع مردم مصر و تونس سر داده نشد.
نکونام با وارانه جلوه دادن واقعیت مدعی شد: مردم اصلا استقبالی از این آشوبها نکردند و حتی به رویارویی با آن پرداختند. وی ادعا کرد: به همین دلیل آنها از تصاویر آرشیوی تجمعات سالهای گذشته استفاده کردند.
وی در خصوص ارتباط سران جنبش سبز با منافقین نیز گفته های وزیر اطلاعات و سرمقاله نویس کیهان را تکرار کرد و گفت: اردشیر امیرارجمند به عنوان رابط منافقین با موسوی، بیانیهای بعد از این راهپیمایی منتشر کرد. این نقش را باطبی هم ایفا نمود. پروژه کشته سازی هم از سوی منافقین همراهی شد.
وی بار دیگر با قلب واقعیت و بدون اشاره به انتقادات جدی به رفتار غیر مدنی نمایندگان مجلس در سردادن شعار علیه سران جنبش سبز گفت: اما حرکت قاطع مجلس در 26 بهمن، اثرات جدی روی اتاقهای فکر خارج نشینان و سران فتنه در داخل داشته است و آنها از کسانی که تا کنون سکوت کرده اما هماکنون آنها را متهم می کنند، به شدت ناراحت شدند.
به گفته وی پس از بررسی دستگاههای امنیتی مشخص شد که سازمان منافقین با اطلاعیهها و ورود برخی عناصرشان به داخل کشور به حمایت از این جریان می پرداختند که بسیاری از آنها دستگیر شدند. حمایت آمریکا انگلیس و رژیم صهیونیستی از آنها نیز آشکار شد.
این نماینده مجلس مدعی شد: ضد انقلاب از انفجار خط لوله قم سه روز قبل از این قائله، استفاده از شیوههای جنگ روانی و استفاده از خیابانهای شلوغ تهران برای تجمع اراذل و شبیه سازی به قیام مردم مصر، دروغ پردازی در سایتهای داخلی مبنی بر صدور مجوز و عدم برخورد نیروی انتظامی با تجمع کنندگانف حضور یک مهمان خارجی در تهران، استفاده از شبکههای اجتماعی و اینترنتی و پروژه کشته سازی با هدف ایجاد اختلاف قومی و .... از جمله ابزارهایی بود که در گزارش مجلس به آن اشاره شده بود. ابزارهایی که جریان فتنه از آن برای 25 بهمن استفاده کردند.
نکونام ادامه داد که مقامات امریکایی، انگلیسی و رژیم صهیونیستی از قبل و بعد از 25 بهمن از این جریان حمایت کردند. از سوی دیگر آنها اعتراف کردند که راهپیمایی 25 بهمن ریشه اسرائیلی دارد و نشان دهنده شکست انقلاب ایران پس از 32 سال است که باید مورد توجه مردم کشورهای منطقه قرار بگیرد.
وی ادعا کرد: ناگفته پیداست که امید خارجیان به پیروزی این جریان آنقدر زیاد بود که ایادی خود در سفارتخانههایشان را نیز به دخالت فراخوانده بودند که برخی از آنها دستگیر شدند. آنها بر این باورند که اگر ایران کشوری با مشکلات داخلی معرفی شود، انقلابهای منطقه که با الگوی ایان به راه افتاده است، فروکش خواهند کرد.
در ادامه این گزارش آمده بود که عدم برخورد با اغتشاشگران، دشمن را به ادامه پروژهاش امیدوار میکند تا با سوء استفاده از مناسبتهای غیرمرتبط خاستگاهی برای ادامه فتنه سود بجویند. از این رو باید از فتنه انگیزیهای موسوی و کروبی جلوگیری شود.
وی بدون پرداختن به تقلب گسترده در انتخابات و عدم رسیدگی به تخلفات انتخاباتی، مدعی شد که این دو نفر حقیقت گریز هستند و حاضر به پذیرش نظر مردم نیستند، بار دیگر از همسویی انها با عوامل ضد انقلاب داخلی و خارجی سخن گفت که با بیانیه تشکر امیز آنها از راهپیمایی 25 بهمن، به اثبات رسید.
نکونام در ادامه نتیجه نهایی را اعلام کرد و افزود:
1- بی تفاوتی اصحاب تردید و سکوت، موجب سوء استفاده دشمنان شده و انتظار این است که شفاف و بی ابهام این اتفاقات را محکوم کنند. این انتظار ار خواص بیش از دیگران است. 2- دخالت سفارتخانههای خارجی و عوامل آنها در فتنه 88 و قائله فتنه 89 به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست. از این رو وزارتخارجه باید با این اقدامات، قاطعانه برخورد کرده و گزارش آن را به کمیسیون امنیت ملی ارائه دهد. 3- شبکههای ماهوارهای ابزاری برای ساماندهی ابزار فتنه هستند که دولت باید به خنثی ساز آنها پرداخته و با مدیریت فضای مجازی فرصت را از نظام سلطه و ضد انقلاب بگیرند. 4- شبکه مجازی ابزاری در اختیار نظام خبری صهیونیستی است. لازم است وزارت فرهنگ و قوه قضاییه و اطلاعات اقدامات فنی واطلاعاتی لازم را انجام دهند. 5- از کلیه نیروهای امنیتی و اطلاعاتی و انتظامی که صادقانه فعالیت کرده اند تشکی کرده و بر ضرورت هماهنگی بیشتر آنها تاکید می شود. 6- از همکاری رسانه های بصیرت افزا به ویژه رسانه ملی تقدیر می شود. 7- نظام سلطه و فتنه گران می پنداشتند که با فشار تحریم از بیرون و اجرای هدفمندسازی یارانه ها میتوانند نقشههای شومشان را دنبال کرده و میان مسئولان داخلی اختلاف افکنی کنند. از مسئولان بویژه سران سه قوه انتظار وحدت بیشتر می رود. 8- اقدام وزارت کشور برای عدم صدور مجوز به راهپیمایی 25 بهمن قابل تقدیر است. اصل 27 قانون اساسی برای کسانی است که به اصل نظام معتقدند. 9- آشوب 25 بهمن یک نقشه و طرح کاملا اسرائیلی امریکایی انگلیسی و خائنانهعلیه ملت بود. تمامی افراد و سایت های داخلی و خارجی و رسانه های مبلغ برای شرکت در این راهپیمایی بودند، دشمنان ملت ایران و در خط امریکا و انگلیس هستند. 10- لجاج سران فتنه و کینه آنها نسبت به برخی مسئولین داخلی آنها را به ابزاری برای دشمنان خارجی تبدیل کرده است. دعوت کنندگان به راهپیمایی 25 بهمن همچون موسوی و کروبی خائنان به ملت و ضد انقلاب و مستوجب برخورد قانونی هستند. 11- هیات مجلس، رسیدگی قضایی و تعقیب آقایان موسویو کروبی و همراهان وی را ضروری می داند و صراحتا اعلام می کند که مجلس و نمایندگان دیگر توجیهی برای عدم برخورد با آنها را نمیپذیرد. 12- کلیه خسارات زیانبار 25 بهمن متوجه همه زمینه سازان است و باید مدعی العموم فهرست آنها را به عنوان کیفرخواست ارائه دهد. اقدام عیله امنیت ملی و ایجاد آشوب و حمله مسلحانه و ایجاد رعب برای شهروندان و تخریب اموال عمومی و جرح عدهای از هم وطنان، اتهامات این افراد است. 13- ایجاد حاشیه امن برای مفسدین فی الارض غیرقابل قبول است و باید از اینگونه اقدامات پیشگیری شود. دستگاه قضایی مطمئن باشد که ملت از اقدامات آنها استقبال میکند.
در پایان این گزارش از رهبر جمهوری اسلامی به دلیل ثمرات ارزشمند گفتمان بصیرت نیز تقدیر شده و امده بود: به همین دلیل سران فتنه قبل از دادگاههای قضایی نزد وجدان عمومی مردم محاکمه شدهاند. حمد و سپاس از خداوند به دلیل چنی امت بصیر و رهبری حکیم.
گفتنی است در خلال گزارش مجلس از حوادث 25 بهمن، نمایندگان بارها شعار مرگ بر آمریکا سر دادند.
به گزارش خبرآنلاین، در پایان قرائت هر بند از این گزارش که از سوی محمد ابراهیم نکونام قرائت شد، فریادهای اغلب نمایندگان شنیده میشد که شعار میدادند: «مرگ بر آمریکا، مرگ بر ضد ولایت فقیه»
در حالی این شعار امروز در مجلس سر داده میشد که روز 26 بهمن که دستور تشکیل هیاتی برای تهیه گزارشی از حوادث 25 بهمن از سوی رئیس مجلس صادر شد، شعارها به گونهای دیگری بود.
در آن روز بارها شعار «مرگ بر موسوی و کروبی و خاتمی»، «موسوی و کروبی اعدام باید گردند» و «اقلیت، بصیرت، بصیرت» و «هاشمی، بصیرت،بصیرت» سر داده شد.
0 comments:
ارسال یک نظر