تقدیر منوچهر متکی از مجلس، شعر کنایه آمیز متکی در خصوص عملکرد رئیس دولت

در پی حمایت اکثریت مجلس از منوچهر متکی و تقدیر ٢۶٠ تن از آنان از این وزیر برکنار شده امور خارجه، وی طی انتشار نامه ای خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، از آنان تشکر کرد و در خصوص برکناری خود نیز قطعه شعری کنایه آمیز به دولت ضمیمه آن ساخت.


گفتنی است در ادامه واکنش های انتقادی نسبت به نحوه برکناریِ متکی توسط رئیس دولت، ٢۶٠ از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، روز یکشنبه چهارم دی ماه، با اهدای لوح تقدیری، از خدمات متکی در سال های اخیر قدردانی کرده بودند.


به گزارش مهر، متن کامل نامه متکی به نمایندگان تقدیر کننده از وی، به این شرح است:
به نام خداوند جان و خرد
نمایندگان عزیز ملت شریف ایران
مجلس محترم شورای اسلامی
با سلام و تجدید ارادت، از پیام محبت آمیز و مکتوب سراسر مهرتان در پاسداشت تلاش های بی وقفه وزارت امورخارجه در دوره 5 سال و اندی مسئولیت اینجانب صمیمانه تشکر می کنم.
پیام ٢۶٠ نفر از برگزیدگان مردم و نیز نمایندگان محترم دیگری که به دلیل در ماموریت و یا مرخصی بودن، متعاقبا مراتب لطف خویش را ابلاغ فرمودند، قبل از آنکه خطاب به شخص خاصی باشد یادآور این موعظه قرآنی امام راحل است که فرمودند: "قوموا لله" ؛ ایستادگی برای خدا ، تا آخرین نفر، تا آخرین نفس.
این پیام از منظری دیگر نمایش شکوه و عظمت خدمتگزاری به کشوری صاحب نام و مردمی سرفراز در حاکمیتی الهی و ولایی بی هیچ توقع و بی هیچ رنجیدنی است.
در کمند چنین خدمتی فتادن را نباید با جهانی معاوضه کرد که امام معصوم علیه السلام فرمودند:
"واعلموا أن حوائج الناس الیکم من نعم الله علیکم"
بار دیگر مراتب سپاس و امتنان خود را از حسن ظن و محبت نمایندگان معزز و همکاران سابق ابراز داشته و ضمن آرزوی تداوم توفیق خدمت آنان برای مردم، ابیات حکیمانه ذیل را تقدیم می دارم:
عاشقی خواهی اگر پایان بری
بس که بپسندید باید نا پسند
زشت باید دید و انگارید خوب
تلخ باید خورد و انگارید شهد
توسنی کردم ندانستم همی
وز کشیدن سخت تر گردد کمند

بنده خدا- منوچهر متکی
١١ دی ماه ٨٩


گفتنی است بعد از برکناری ناگهانی منوچهر متکی از سِمَتِ وزارت خارجه - در حالیکه وی در یک سفر ماموریتی به سر می برد- طیف وسیعی از مقامات و نمایندگان مجلس، این عمل را "توهین آمیز" ارزیابی کرده و خواستار پاسخگویی رئیس دولت در این زمینه شده بودند، که همزمان مقامات ارشد دولت (از جمله محمدرضا رحیمی و رحیم مشایی) ضمن حمله به منتقدان، مدعی شده بودند که "منوچهر متکی نه تنها از برکناریِ خود، قبل از سفر آگاه و با آن موافق بوده، بلکه از زمان تودیع خود نیز خبر داشته است."

متکی همان زمان طی مصاحبه ها، آگاهی خود از عزل را تکذیب کرده و نحوه برکناری اش را "غیر اسلامی، خلاف عرف سیاسی و دیپلماتیک و توهین آمیز" خوانده بود.

0 comments:

ارسال یک نظر