باوجود اعتراض و نارضایتی کارمندان تهرانی از برنامه انتقال به شهرستانها، معاون احمدينژاد امروز بدون توجه به این اعتراضات، با اعلام اینکه کارکنان دستگاههای شامل طرح انتقال از تهران باید از بین "استعفا، بازخرید و انتقال" یکی را انتخاب کنند، گفت: اگر تا پایان سالجاری دستگاههای مشمول 40 درصد ظرفیت خود را از تهران به دیگر شهرها منتقل نکنند باید پاسخگوی عدم اجرای مصوبه دولت باشند.
به گزارش مهر، صبح امروز با حضور فروزنده معاون توسعه مدیریت و سرمایه انسانی احمدینژاد و شیخ الاسلامی وزیر کار و امور اجتماعی تفاهم نامه واگذاری خدمات دفاتر پیشخوان امضا شد.
معاون احمدینژاد در مراسم این تفاهم نامه با اشاره به اینکه در حال حاضر 10 هزار دفتر پیشخوان دولت در کشور ایجاد شده است، گفت: این دفاتر ارائه خدمات پستی و مخابراتی مشغول هستند.
فروزنده در بخش دیگری از سخنانش بانکهای دولتی کشور و بانک مرکزی را نیز مشمول اجرای طرح حذف شرکتهای تامین نیروی انسانی دانست و بیان داشت: بانکهای فعال در بخش خصوصی تحت نظارت ما نیستند ولی آنها نیز موظفند تا قوانین موجود دراین حوزه را رعایت کنند.
وی در خصوص انتقال کارکنان دولت از تهران به سایر استانها نیز با بیان این مطلب که در این بخش یا افراد داوطلب می شوند و یا اینکه دستگاهها منتقل خواهند شد، اظهار داشت: استعفا، بازخرید، انتقال با دستگاه از مواردی است که کارکنان دستگاههای شامل طرح انتقال باید یکی از آنها را انتخاب کنند و اینها از روشهای اجرای این طرح محسوب می شود.
فروزنده به برنامهریزی و هدف گذاری برای انتقال 10 هزار داوطلب انتقال از پایتخت اشاره کرد و با این مدعا "هم اکنون 114 شرکت دولتی از تهران انتقال یافته و 20 شرکت نیز در حال انتقال است" گفت: تا پایان سالجاری باید وضعیت انتقال همه شرکت های مشمول انتقال مشخص شود.
وی خاطر نشان کرد: براساس برنامه دولت تا پایان سال جاری دستگاههای مشمول انتقال از پایتخت باید 40 درصد از کل ظرفیت خود را به استانها منتقل کنند، چون در غیر این صورت باید برای عدم اجرای مصوبه دولت پاسخگو باشند.
جزئیات خروج دو دانشگاه از تهران
معاون اداری و مالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تشریح جزئیات مصوبات کارگروه انتقال از تهران و وظایفی که در این زمینه به وزارت علوم محول شده است، گفت: بر اساس مصوبات، ساماندهی یا طرح توسعه دانشگاههای علامه و خواجه نصیر در اطراف تهران انجام می شود.
به گزارش مهر، علی اکبر متکان با اشاره به مصوبه کارگروه انتقال از تهران افزود: با توجه به اینکه پیش از این دانشگاه علامه طباطبایی و خواجه نصیر به دلیل پراکندگی، بحث طرح و توسعه، ساماندهی و تجمیع را مطرح کرده بودند و برای این منظور نیز برنامه ریزی انجام شده بود، کارگروه انتقال تصمیم گرفت طرح توسعه و بحث ساماندهی این دانشگاهها در خارج از تهران صورت گیرد.
اسامی سازمان هایی که باید از تهران منتقل شوند
متکان با اشاره به یکی دیگر از مصوبات کارگروه انتقال از تهران که برای وزارت علوم در نظر گرفته شده است، گفت: بر اساس این مصوبه سازمان سنجش به استان البرز و سازمان پژوهش های علمی و صنعتی احتمالا به ساوه منتقل می شوند و موسسه پژوهش و برنامه ریزی نیز در حال مکان یابی برای انتقال از تهران خواهد بود.
کاهش پذیرش ظرفیت دانشجوی کارشناسی در تهران آغاز شده است
وی درباره کاهش 40 درصدی ظرفیت کارشناسی دانشجو در دانشگاههای تهران گفت: این کاهش پیش از مصوبه کارگروه انتقال در برنامه های وزیر علوم نیز بود.
معاون اداری و مالی وزارت علوم اظهار داشت: به دلیل تقاضای بیش از حد دوره های تحصیلات تکمیلی و افزایش ظرفیت در این دوره ها و همچنین با توجه به فضای خالی دانشگاههای شهرستان، دانشگاههای تهران که دارای امکانات و تجهیزات بیشتری هستند از این پس مسئولیت بیشتری را برای پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی خواهند داشت و در عوض در کنکور هر سال پذیرش دانشجوی کارشناسی در دانشگاههای تهران کاهش می یابد.
وی افزود: کاهش پذیرش دانشجوی کارشناسی در دانشگاههای تهران از کنکور امسال آغاز شده و تا مرز 40 درصد خواهد رسید.
از سوی دیگر معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تشریح آخرین وضعیت جذب اعضای هیئت علمی گفت: دو هزار و 700 نفر از افرادی که در فراخوان شرکت کرده اند دارای مدرک دکتری و متقاضی استادیاری هستند.
0 comments:
ارسال یک نظر