جریان انحرافی با جبهه پایداری می خواهد نقشه هایش را عملی کند
همزمان با اظهارات یک عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس مبنی بر اینکه "جبهه پایداری برای محفوظ نگاه داشتن مشایی و جریان انحرافی به وجود آمده تا افکار عمومی را متوجه خود کند"، سخنگوی جامعه روحانیت مبارز می گوید "جبهه پایداری از کمیته هفت نفره درخواست کرده که یک نفر به این کمیته و دو نفر به کمیته هشت نفره جبهه متحد اصولگرایان اضافه کند."
به گزارش خبرآنلاین، رضا حسینی قطب آبادی در خصوص "مستنداتش پیرامون ارتباط جریان انحرافی و جبهه پایداری" در شرایطی که مصباح یزدی رهبری معنوی این جریان است، گفت: "جریان انحرافی بعد از افشا شدن ماهیتش برای آنکه افکار عمومی را از اقدامات خود منحرف کند، جبهه پایداری را طراحی کرد. البته ممکن است برخی که به این جریان پیوسته باشند از پشت پرده آن بی خبر باشند، اما جبهه پایداری برای محفوظ نگاه داشتن مشایی و جریان انحرافی به وجود آمده تا افکار عمومی را متوجه خود کند تا آنها کار خود را برای کسب کرسی های مجلس و تغییر قانون اساسی دنبال کنند و شواهد زیادی درباره فعالیت جریان انحرافی در شهرهای کوچک و بزرگ وجود دارد، و طراحان پشت پرده در تهران هم جبهه پایداری را راه اندازی کردند که در واقع همان رایحه خوش خدمت است."
وی با اشاره به نشست های جبهه پایداری با مهدوی کنی، گفت: "همین دوستان چندی قبل در جلسه خود با مهدوی کنی یکی به دو کردند. در حالی که اگر هدف آنها نظام و رهبری و کشور است آقا خط را روشن کرد و حضور اخیر آنها در منزل مهدوی کنی معنا دار بود."
عضو فراکسیون اصولگرایان با تاکید بر اینکه اخباری که درباره دیدار احمدی نژاد و محصولی و رایزنی آنها در زمینه کمک دولت به این تشکل منتشر شده، واقعیت دارد خاطر نشان کرد: از بهترین دوستان من در این جبهه عضویت دارند و به آنها هم گفتم زیر بیرقی سینه می زنید که به جای دیگری وصل است.
وی اعضای این تشکل را به چند دسته تقسیم کرد و گفت: گروهی بر اساس حضور مصباح وارد این دسته بندی شدند. گروهی دنبال این بودند که خود را از مشایی مبرا کنند، یک دسته که احساس کردند جریان مشایی قدرت ورود به مجلس را ندارد به این مجموعه پیوستند، یک عده از نظر اخلاقی گیر کردند و چون نمی خواهند از خر شیطان پائین بیایند در این تشکل هستند. برخی هم به خاطر لجاجت با باهنر و لاریجانی وارد این گروه شدند.
این عضو فراکسیون اصولگرایان درباره شروط جبهه پایداری نسبت به کمیته ٨+٧ هم گفت: اینکه گفته شده کمیته ٨+٧ باید مرزبندی با فتنه داشته باشد شعار تبلیغاتی شان است. آنها در نشست هایی که با مهدوی کنی داشتند، گفتند افرادی مثل قالیباف، لاریجانی نباید در این کمیته نماینده نداشته باشند و باهنر هم نباشد چرا که اینها عامل فتنه هستند.
این نماینده مجلس، اظهارات اعضای جبهه پایداری درباره عقبه اجتماعی این جریان را نادرست خواند و گفت: "آنها به دنبال سهم خواهی هستند؛ اگر می گویند ما نهم دی را داریم من می گویم مگر نهم دی مال آنها است؟ امروز هم اگر مسئولیت برخی از این آقایان را از آنها بگیری، شروع به فحش دادن به نظام می کنند. چون همین آقایان وقتی آقای خاتمی رای آورد گفتند باران رحمت الهی به کشور نازل شد، اما امروز آقای خاتمی را کافر می دانند."
حسینی اظهار داشت: شما گول صحبت های اینها را نخورید چون حرف اصلی اینها سهم خواهی است و می خواهند در مجلس آینده کرسی های بیشتری بگیرند.
وی با بیان اینکه این مجموعه حلقه ای از زنجیره ای هستند که هدفش ضربه زدن به کشور است، با "فتنه" نامیدن اعتراضات پس از انتخابات گفت "برخی از نزدیکان همین آقایان در جریان فتنه دستگیر شدند و آنها با فشار به وزیر کشور فامیل خود را آزاد کردند."
سهم خواهی جبهه پایداری
به گزارش فارس، سخنگوی جامعه روحانیت مبارز درخصوص سهم خواهی جبهه پایداری از اصولگرایان سنتی گفته است "این جبهه از کمیته هفت نفره درخواست کرده که یک نفر به کمیته هفت و دو نفر به کمیته هشت نفره جبهه متحد اصولگرایان اضافه شود.
احمد سالک با اشاره به آخرین دیدار اعضای جبهه پایداری با کمیته هفت نفره، ضمن بیان اینکه برخی اختلافات در جبهه متحد اصولگرایی که جبهه پایداری هم جزء آن است، حل شدنی است، افزود: گروه هفت نفره داوری اصولگرایان در حال بررسی درخواست جبهه پایداری است و در آینده نزدیک درباره این درخواست جبهه پایداری تصمیمگیری خواهد شد.
کسی تحریم نخواهد کرد
در حالیکه حاکمیت همچنان نسبت به شروطِ اعلامیِ اصلاح طلبان پیرامون شرایط حداقلی برای شرکت احتمالی در انتخابات بی اعتنا می باشد، یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادعا کرد "از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون بیش از سی انتخابات در کشور برگزار شده و در برخی از این انتخابات بعضی گروه های سیاسی عنوان کردهاند که انتخابات را تحریم و شرکت نمیکنند، ولی در نهایت حضور یافته و شاهد برگزاری انتخابات پرشوری بودهایم."
حشمت الله فلاحت پیشه مدعی شد "معتقدم در انتخابات آتی مجلس هم، در نهایت جناحهای مختلف سیاسی که در چارچوب قانون فعالیت میکنند، حضور خواهند یافت. موضوع تحریم انتخابات از سوی یک جناح، شاید در رسانه های خارجی به عنوان یک موضوع خبری برجسته شده باشد، اما در داخل از آن برجستگی که مدعیاند، برخوردار نیست."
0 comments:
ارسال یک نظر