جرس: همزمان با این دستگیری ها و موج حملات جریان اصولگرای حامی رهبر جمهوری اسلامی به دولتی ها، مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران تأكید كرد که "احمدینژاد چشم خود را بر تخلفات متملقان و باند انحرافی نبندد."
به گزارش فارس، عباس سلیمینمین با بیان اینكه مواجهه منطقی و تبیینی با جریان انحرافی قطعاً به نفع اصولگرایان است، اظهارداشت: حضور این جریان یك آزمون بزرگ در پیش روی اصولگرایان بوده و جریان اصولگرایی ثابت میكند كه اصلاً بحث فرد، سلایق گروهی و حزبی در آن اهمیتی نداشته و بر روی یك سری اصول استوار است.
وی با تأكید بر اینكه جریان اصولگرایی میخواهد پایبندی خود را در هر شرایط به مبانی تضمینكننده و تأمینكننده مصالح عمومی نشان دهد، ادعا كرد: جریان اصولگرایی این آزمون را نیز به خوبی پشت سر میگذارد.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران در خصوص دلائل به وجود آمدن مسائل اخیر، یادآورشد: هر فرد و هر شخصیتی در عرصه اجرا اگر در وادی ماندگاری دائمی در قدرت قرار گیرد یك سری مسائل در اطراف وی شكل میگیرد كه قطعاً با قانون و مصالح جامعه مغایرت خواهد داشت و این وسوسه در مورد همه افراد صادق است.
سلیمینمین اظهار عقیده کرد: در دولت احمدینژاد با این توجیه كه خیلی به انقلاب خدمت كرده و جلوی انحرافات را گرفتهاند برخی چنین پنداشتهاند كه نباید صحنه را ترك كنند زیرا امور اجرایی كشور در دست كسانی قرار میگیرد كه از آنها پایبندی كمتری نسبت به اصول دارند اینگونه احساس وظیفه و دلسوزی فراتر از قانون در مورد جامعه قطعاً بهانهای بیش نیست و ناشی از تملقاتی است كه موجب وسوسه افراد برای باقی ماندن در قدرت شده است.
وی با بیان اینكه متملقین این ذهنیت را در احمدینژاد ایجاد كردهاند كه اگر وی نبود كشور دچار انحرافات اساسی شده و قادر نبود مسیر خود را در وادی اصلاح به خوبی طی كند، گفت: در واقع این تصور از طریق یك سری غلوكردنها ایجاد شد هرچند در ابتدای كار برخی عناصر ناپخته سیاسی نیز با ستایشهای افراطی خود در این قضیه دخیل بودند.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران بر همین اساس به "اظهارات ناپخته" فاطمه رجبی كه احمدینژاد را "معجزه هزاره سوم" قلمداد میكرد اشاره و اضافهكرد: قطعاً میتوان خانم رجبی را جزء عناصر ناپخته سیاسی ارزیابی كرد كه ناخواسته در متوهم نمودن احمدی نژاد تأثیر داشت.
سلیمینمین تأكیدكرد: تملقات در احمدینژاد تأثیرات سوء گذاشته و امروز وی احساس میكند كه باید زمینه بقاء در قدرت را برای خود فراهم كند؛ با این توجیه كه بدون وی در رأس امور اجرایی مجدداً انقلاب از مسیر سلامت خارج خواهدشد و دیگر ترك كردن مسند قدرت برای احمدینژاد خوشایند نیست وی تلاش میكند تا در مسند قدرت باقی بماند.
مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در خصوص اهداف اصلی باند انحرافی كه برخی آن را "ادامه دهنده آمال بر زمین مانده اصلاحطلبان" میدانند، مدعی شد "همه افرادی كه تنشهایی را در كشور به وجود میآورند قطعأ در مسیر غیرمنطقی قرار دارند چرا كه در غیر اینصورت نظام همواره جریانات مختلف را با رأی مردم پذیرا بوده است. "
وی ادامه داد: در حال حاضر بین جریان انحرافی و برخی اصلاحطلبان و كارگزاران یك انگیزه مشابه وجود دارد و قطعأ همانطور كه توانستیم هاشمی را با توجه به شأن وی در درون نظام كنترل كنیم تا در چارچوب قانون باقی بماند، در مورد احمدینژاد هم كه جایگاه پایینتری از هاشمی داشته و سابقه چندانی در انقلاب ندارد، به طریق اولی میتوانیم.
وی تاکید کرد اگر شرایطی برای روی كار آمدن احمدینژاد در قدرت فراهم شد، ولایت فقیه آن را ایجاد كرد چرا كه دیگران نمیخواستند قدرت را ترك كنند تا نوبت به وی برسد.
سليمينمين با اشاره به اينكه احمدينژاد و تيم وي بايد پس از اتمام دوره خود قدرت را ترك كنند و هيچ ندايي براي ماندگاري در آن سر ندهند، افزود: انجام اقداماتي كه شائبه تلاش براي ماندگاري در قدرت به ذهن متبادر شود زيادهخواهي دولت محسوب ميشود.
وي ادامه داد: احمدينژاد بايد تصورات ذهني غلط خود را مبني بر اينكه وي منجي انقلاب است و كشور بدون وجود او دچار مشكل ميشود، كنار بگذارد.
0 comments:
ارسال یک نظر