اخبار زندانیان سبز : درخواست خانواده ضیا نبوی از دادستان تهران

خانواده ضیاالدین نبوی به شدت به حکم تبعید در زندان فرزندشان اعتراض دارند و از دادستان تهران می خواهند که نگذارد چنین حکمی اجرا شود چرا که خانواده او در شمال کشور زندگی می کنند و زندان ایذه در جنوب کشور قرار دارد و رفت و آمد به آن برای ملاقات فرزندشان تقریبا محال است.

به گزارش کلمه، با وجود گذشت بیش از یک سال از زندانی بودن ضیا نبوی از دانشجویان ستاره دار او همچنان دربند 350 زندان اوین به سر می برد.

وی فارغ التحصیل فلسفه از دانشگاه نوشیروان بابل، دانشجوی ستاره دار و عضو شورای دفاع از حق تحصیل است که در تابستان سال گذشته و پس از حوادث انتخابات دهم بازداشت و روانه زندان اوین شد . این دانشجو که بیشتر به خاطر دفاع از حق تحصیلش و به دلیل شرکت در تجمع های اعتراضی که در زمان انتخابات به این منظور تدارک دیده شده بود بازداشت شده بود ،به یازده سال حبس قطعی محکوم شده است.

ضیا نبوی ماه های اول بازداشتش را در سلولهای انفرادی بند 209 و 240 که هر دو متعلق به وزارت اطلاعات هستند گذراند و سپس، پس از ماه ها راهی بند 350 زندان اوین شد. بندی که هم اکنون زندانیان سیاسی زیادی را در خود جای داده است زندانیانی که بیشترشان به دلیل حوادث پس ار انتخابات در این بند به سر می برند.

ضیا نبوی در تمام یک سال گذشته حتی یک روز به مرخصی نیامده است. خانواده وی از دادستان بارها درخواست کرده اند که با مرخصی فرزندشان موافقت کند که تاکنون پاسخ مثبت دریافت نکرده اند.

لیلا توسلی به دو سال حبس تعزیری محکوم شد
لیلا توسلی، فرزند مهندس محمد توسلی و خواهر زاده ی دکتر ابراهیم یزدی، در دادگاهی به ریاست قاضی مقیسه که تنها 20 دقیقه طول کشیده است، به دو سال حبس تعزیری محکوم شد.

به گزارش میزان خبر، شعبه 28 دادگاه انقلاب لیلا توسلی را به اتهام حضور در راهپیمایی 25 خرداد و روز عاشورا و با تأکید بر عدم حضور وی در "اغتشاشات" و همچنین مصاحبه با رادیو فردا و بی بی سی به عنوان شاهد عینی کشته شدن یکی از شهروندان توسط خودرو نیروی انتظامی و عبور از روی جسد وی، به استناد ماده 610 قانون مجازات و با رعایت ماده 46 قانون مجازات به تحمل دو سال حبس تعزیری محکوم کرده است.

فرد مقتول شهرام فرجی زاده است که در میدان ولیعصر به وسلیه خودروی نیروی انتظامی کشته شد و خودرو این نیرو به طرز عمدی از بدن وی عبور کرد.

لیلا توسلی ساعت یک بامداد نیمه شب عاشورا توسط تیم ماموران وزارت اطلاعات با مراجعه به منزل مهندس توسلی رئیس دفتر سیاسی نهضت آزادی ایران بازداشت شد و بعد از تحمل دو ماه بازداشت در بند 209 اوین سرانجام روز چهارم اسفند ماه با وثیقه از زندان آزاد شده است.

گفتنی است خواهر او دکتر سارا توسلی نیز در 13 دی ماه سال گذشته بازداشت و پس از سپری کردن 50 روز در بازداشت در بند 209 زندان اوین،در دادگاه بدوی در شعبه 26به 6 سال حبس تعزیری و 74 ضربه شلاق محکوم شده است و پرونده وی هم اینک به دادگاه تجدید نظر ارسال شده است.

همچنین مهندس فرید طاهری، همسر دکتر سارا توسلی و عضو شورای مرکزی نهضت آزادی، نیز که همراه ایشان در راهپیمایی روز عاشورا حضور داشته است، از روز 27 دیماه بازداشت شده تا کنون زندان اوین به سر می برد.

حکم سه سال حبس تعزیری مهندس طاهری در دادگاه تجدید نظر، تایید شده است.

سارا محبوبی دانشجوی محروم از تحصیل آزاد شد
سارا محبوبی دانشجوی محروم از تحصیل بهایی و فعال حقوق محرومین از تحصیل که در تاریخ 3 تیر 1387 پس از مراجعه به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات در ساری بازداشت گردیده بود پس از گذشت 24 روز در تاریخ 27 تیرماه با تودیع وثیقه از بازداشتگاه اطلاعات ساری آزاد شد.

بازداشت این دانشجوی محروم از تحصیل بهایی در ادامه بازداشت و برخورد با فعالان حق تحصیل در ماه های اخیر صورت پذیرفته بود. در حال حاضر شیوا نظرآهاری، ضیا نبوی، مجید دری، مهدیه گلرو، کوهیار گودرزی، مجید توکلی و تعدادی از فعالان حق تحصیل همچنان در بند هستند.

خودداری محبوبه کرمی از عمل جراحی تحت شرایط بازداشت
26 تیرماه، محبوبه کرمی برای عمل جراحی برای رفع انحراف بینی از سوی زندان اوین به بیمارستان طالقانی منتقل ‏شد، اما به دلیل شرایط زندان از این عمل خودداری کرد. ‏

به گزارش تغییر برای برابری، در پی پیگیری های به عمل آمده از سوی خانواده و وکیل محبوبه کرمی که نسبت به وضعیت روحی و جسمی وی ‏شکایت داشتند، پزشکی قانونی محبوبه کرمی را برای معاینه احضار کرد. چند روز پیش پاسخ پزشکی قانونی ‏مبنی بر وجود افسردگی در خانم کرمی به دست بهداری اوین رسید. محبوبه به پزشک بهداری اوین توضیح داد ‏که شب ها هنگام خواب فریاد می زند و صدای او باعث بی خوابی هم سلولی های اش شده است. با این وجود، ‏پزشک زندان توصیه کرد که امکان سر و صدا به دلیل وجود انحراف بینی محبوبه است که باید مورد عمل ‏جراحی قرار گیرد. اما قرار تامین وی به دلیل عمل جراحی و مداوای بیماری افسردگی از بازداشت موقت به ‏وثیقه تبدیل نخواهد شد و تحت نظارت زندان، باید این مداوا صورت بگیرد. ‏

محبوبه در صحبتی که با وکلا و خانواده خود داشته، باقی ماندن در زندان را به دلیل درگیری های داخل زندان ‏برای چنین عمل و مداوایی نامناسب دانسته است. به همین دلیل، امروز که وی به بیمارستان طالقانی برای عمل ‏جراحی بر روی بینی خود منتقل شد، پس از بازگشت به اوین از این عمل انصراف داد. ‏

برادر محبوبه ادامه نگهداری وی را در زندان با توجه به این شرایط بسیار نامناسب دانسته و معتقد است باید ‏هرچه زودتر شرایط بهتری برای وی فراهم شود تا بتواند تحت معالجه قرار گیرد. ‏

محبوبه کرمی، از فعالان کمپین یک میلیون امضاء توسط ماموران امنیتی 11 اسفند پس از تفتیش خانه پدری اش ‏بازداشت شد. قرا بر این بود که دادگاه وی در روز 7 تیر ماه از سوی شعبه 26 دادگاه انقلاب برگزار شود اما به ‏دلیل عدم حضور رئیس شعبه ، روز دادگاه به 18 مرداد ماه انتقال یافت.‏

بازداشت سه وکیل دادگستری از سه هفته پیش
سه تن از وکلای دادگستری و دانشجویان دوره های کارشناسی ارشد دانشگاه شهید بهشتی در بازداشت هستند.

به گزارش ادوارنیوز، زوبین نصیری، کاظم تقدیری و علی تهامی که هر سه از وکلای دادگستری و دانشجوی دوره های کارشناسی ارشد حقوق عمومی، تجارت بین الملل و حقوق بین الملل هستند بیش از بیست روز است که در بازداشت نهادهای امنیتی هستند.

گفتنی است این افراد تاکنون هیچ ملاقاتی با خانواده خود نداشته و اتهامات آنها نیز رسما اعلام نشده است.

بی خبری مطلق از سرنوشت یک زندانی محکوم به اعدام
با گذشت 7 ماه بی خبری مطلق از سرنوشت یک زندانی سیاسی محکوم به اعدام تاکنون مسئولین دادگاه انقلاب و وزارت اطلاعات از پاسخگویی به خانواده این زندانی امتناع کرده اند.

به گزارش هرانا، عزیز محمدزاده زندانی سیاسی کرد محکوم به اعدام که به اتهام محاربه از طریق همکاری با احزاب مخالف حاکمیت به اعدام محکوم شده است بیش از 7 ماه پیش به مکان نامعلومی منتقل شده و هیچ ارگانی پاسخگوی خانواده وی نیست.

انتقال ترابیان، فعال کارگری به بند عمومی
سعید ترابیان مسئول روابط عمومی سندیکای شرکت اتوبوس رانی تهران و حومه از سلولهای انفرادی بند سپاه به بند 4 زندان رجایی شهر کرج منتقل شد.

به گزارش وبلاگ فعالین حقوق بشر و دموکراسی، روز چهارشنبه 23 تیر ماه سعید ترابیان مسئول روابط عمومی سندیکای اتوبوس رانی تهران و حومه پس از تحمل 36 روز بازجویی در بند سپاه به بند 4 زندان گوهردشت کرج منتقل شد.

آقای ترابیان در حال حاضر در حسینیه سالن 11 بند 4 زندان گوهردشت کرج زندانی است.در این حسینیه بیش از 160 زندانی جای داده اند که بصورت زمین خواب می باشند و هنگام استراحت شبانه بصورت کتابی کنار هم می خوابند.این حسینیه فاقد سیستم تهویه ،سرمایشی و خنک کننده آب می باشد. تعداد زندانیان به حدی زیاد است که زندانیان به سختی قادر به نفش کشیدن هستند.

در حال حاضر فعالین سندیکایی دیگری مانند رضا شهابی ،منصور اسانلو و ابراهیم مددی در بازداشت بسر می برند و در شرایط غیر انسانی قرار دارند.

خانواده این زندانی در مراجعه به ارگانهای مختلف امنیتی و دستگاه قضایی تاکنون موفق به دریافت خبری مبنی بر سلامت این زندانی نشده اند.

بنا به برخی ادعاهای تائید نشده نامبرده در اعتراض به حکم اعدام خود دست به اعتصاب غذا زده است و در پی این اعتصاب به سلول انفرادی منتقل شده است و شایعه مرگ وی در اثر شکنجه موجب نگرانی شدید خانواده این زندانی را فراهم نموده است.

سه دانشجوی دربند زندان متی کلای بابل آزاد شدند
بر اساس اخبار رسیده از منابع دانشجویی استان مازندران روز گذشته سه دانشجوی دربند زندان متی کلای بابل با حکم دادگستری استان مازندران آزاد شدند. به گزارش این خبر به نقل از منابع آگاه ایمان صدیقی و محسن برزگر و حسین جلیل نتاج پس از گذراندن نیمی از دوران محکومیت خود آزاد شدند.

 ایمان صدیقی و محسن برزگر که عضو فعال ستاد دانشجوئی مهدی کروبی در شهرستان بابل بوده اند به همراه حسین جلیل نتاج، در حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری دستگیر شده و در جريان رسيدگي به اتهامات دانشجویان بازداشت شده دانشگاه صنعتی نوشیروانی به اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام متهم شدند و مدت یک ماهه بازداشت خود را در زندان اداره اطلاعات ساری و متی کلای بابل سپری کردند. دادگاه انقلاب بابل، ایمان صدیقی ( دبیر سیاسی سابق سیاسی انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل) و محسن برزگر ( دبیر فرهنگی سابق انجمن اسلامی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل ) را به 10 ماه حبس تعزیری و اسال محرومیت از تحصیل و حسین جلیل نتاج ( فعال دانشجوئی دانشگاه علوم پزشکی بابل) را به 6 ماه حبس تعزیری محکوم کرده بود. 

همچنین منابع آگاه گزارش می دهند پیش از حکم دادگاه انقلاب بابل، کمیته انضباطی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل طی حکمی ایمان صدیقی و محسن برزگر را به 2 ترم محرومیت از تحصیل محکوم کرد و کمیته انضباطی دانشگاه علوم پزشکی بابل نیز طی حکمی حسین جلیل نتاج را به دانشگاه علوم پزشکی اردبیل تبعید کرد.
 
در ادامه این خبر منابع آگاه دانشجوئی گزارش می دهند که نیما نحوی و مشفق سمندری دو دانشجوی دیگر دربند زندان متی کلای بابل که هریک 4 ماه و 6 ماه از دوران محکومیتشان می گذرد همچنان در بلاتکلیفی به سر می برند. شایان ذکر است که دادگاه انقلاب شهرستان بابل نیما نحوی را به 10 ماه حبس تعزیری و 1 سال محرومیت از تحصیل و ممشفق سمندی را به 6 ماه حبس تعزیری محکوم کرده است.

0 comments:

ارسال یک نظر