تعدادی از امضا کنندگان بیانیه ۳۶ نفره به سلول انفرادی منتقل شدند

در پی انتشار بیانیه ۳۶ نفر از زندانیان سیاسی، تعدادی از آنان احضار شده و مورد بازجویی قرار گرفته اند. همچنین تعدادی از آنان نیز به انفرادی منتقل شده اند. 

به گزارش ندای سبز آزادی، تعدادی از امضا کنندگان بیانیۀ مذکور، بعد از احضار مورد بازجویی قرار گرفته و برخی نیز به سلول انفرادی منتقل شده اند.

این گزارش حاکی است، در زندان اوین، تعدادی از اسرای جنبش سبز به بند امنیتی دو الف منتقل و مورد بازجویی قرار گرفته اند. 

دکتر محسن میردامادی و فیض الله عرب سرخی از جمله این زندانیان سیاسی بوده اند که مورد بازجویی قرار گرفتند.

بر اساس این گزارش، همچنین جواد امام از جمله زندانیانی است که همچنان در انفرادی به سر می برد.

گفتنی است، سی و شش زندانی سیاسی منتقد در زندانهای اوین، رجایی شهر و خوزستان، روز شنبه, ۱۴ آبان ماه، با صدور بیانیه ای در باره انتخابات آتی مجلس، ضمن هشدار به مسوولان ارشد نظام درباره روند فعلی اداره کشور، تاکید کردند که صلاح جنبش سبز و جریان اصلاح طلب در این است که در صورت برگزاری انتخابات سالم و آزاد به طور یکپارچه از آن استقبال کنند و در صورت ناسالم بودن آن، با انسجام و وحدت و داشتن برنامه، عامل مشروعیت بخش به انتخاباتی ناسالم و غیرقانونی نشوند.

این ۳۶ زندانی سیاسی در بخشی از بیانیه خود، مجلس فعلی را به مجلس دوران حسنی مبارک در مصر تشبیه کرده و نوشته بودند: بدون وجود مجلسی متشکل از نمایندگان واقعی و مدافع حقوق مردم، نه تنها احقاق حقوق از دست رفته مردم، بلکه جلوگیری از مفاسد بزرگی که اخیرا تنها نمونه هایی از آن – آن هم نه به طور کامل – انتشار یافته، امکان پذیر نیست.

زندانیان سیاسی حامی جنبش سبز در بیانیه خود به تحلیل مفاسد اقتصادی دولت دهم از جمله اختلاس ۳۰۰۰ میلیارد تومانی نیز پرداخته و نوشته بودند: از وقوع مفاسد اخیر نباید متعجب بود زیرا دولتی که امانتدار رای مردم نباشد و در انتخابات با رای مردم آنچنان بازی کند، طبعا امانتدار سرمایه های معنوی و مادی مردم هم نمی تواند باشد.

امضا کنندگان این بیانیه یکی از مهم ترین مشکلات امروز کشور در عرصه های مختلف از جمله انتخابات را ورود نهادها و نیروهای نظامی و امنیتی به این عرصه ها دانسته و نوشته بودند: این نهادها قانونا و عرفا از ورود به آنها منع شده اند. تنها در نظام های استبدادی است که اینگونه نهادها در امور سیاسی، اقتصادی، قضایی و امثال آن مداخله می کنند و هرچه استبداد در نظامی بیشتر و شدیدتر باشد، حضور نهادهای امنیتی و نظامی نیز در عرصه های مختلف بیشتر و پررنگ تر است. در کشور ما نیز سکاندار اصلی حوادث انتخابات سال ۸۸ و پس از آن این نهادها بودند و هستند که حضور آنها همچنان ادامه دارد و فضای امنیتی سنگینی را بر کشور مستولی و سایه افکن کرده اند.

0 comments:

ارسال یک نظر