احمد توکلی نیز اظهارات محمود احمدی نژاد را تکذیب کرد

جـــرس: در چهارمین واکنش نسبت به اظهارات اخیر محمود احمدی نژاد در جمع حامیان خود و تهدید منتقدین خود به افشاگری های تکان دهنده، احمد توکلی، رئیس مرکز پژوهش های مجلس، ادعای احمدی نژاد مبنی بر دعوت وی از احمدی نژاد برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ را تکذیب کرد.

به گزارش الف، احمد توکلی در این بیانیه خود، بخشی از اظهارات منتسب به رئیس دولت را که برخی از رسانه ها به نقل از جلسه با هواداران و اعضای ستادهای انتخاباتی وی نقل کرده بودند تکذیب کرده است.متن کامل این بیانیه که در پاسخ به ادعاهای دوازدهم آبان ماه محمود احمدی نژاد، منتشر شده، به این شرح است:

"پس از بازگشت از سفر عتبات، امروز در مرور اخبار، سخنانی از قول احمدی نژاد را خواندم که بسیار تاسف آور بود. از قول وی چنین نقل شده که سال ۸۴ در جلسه ای که سه ماه قبل از انتخابات در منزل احمد توکلی برگزار شد، در پاسخ به دعوت او برای حضور در انتخابات ۸۴ که توکلی می‌گفت ما به شما رسیده‌ایم، به او گفتم شما که مرا دعوت می‌کنید، آیا به تبعاتش هم واقفید؟ اگر من که از متن پابرهنه‌ها هستم بیایم، یک انقلاب دیگر به راه می‌افتد.

این سخن کذب محض است. نه احمدی نژاد در سه ماه قبل از انتخابات به منزل من آمده بود و نه چنین حرفی از من صادر شد. سه ماه قبل از انتخابات می‌شود سوم فروردین ماه، یعنی ایامی که من خودم نامزد فعالی بودم، و میثاق چند نفره را به امضای احمدی‌نژاد، قالیباف و رضایی رسانده بودم و خودم نیز پای آن را امضا کرده بودم.

و ۱۱ اردیبهشت برای تشویق دیگر امضا کنندگان جهت کنار رفتن به نفع قالیباف -که تا آن موقع به نظر می‌رسید رای بیشتری دارد- انصراف دادم و روز ۱۳ اردیبهشت در مرکز پژوهش‌ها از احمدی نژاد که به دعوت بنده از راه فرودگاه در بازگشت از ایلام مستقیماً به آنجا آمده بود، خواستم حکمیت حدادعادل را بپذیرد، و به میثاق فیمابین وفادار بماند و وقتی که احمدی نژاد حکمیت را نپذیرفت و نقض میثاق کرد، از دیگری حمایت کردم.

با این اوصاف چگونه می‌توانم اوایل فروردین ماه چنین حرفی زده باشم؟ اولین باری هم که احمدی نژاد به منزل ما آمد هشتم تیرماه ۸۴ یعنی ۵ روز بعد از رای گیری بود؛ آنهم برای استماع پیشنهاد بنده در بکارگیری سه نامزد دیگر- یعنی لاریجانی، قالیباف و رضایی- در دولت. که آن سه برادر هم حضور داشتند. اگر احمدی نژاد چنین حرفی زده باشد، کاملا کذب است."

گفتنی است در ادامۀ واکنش ها نسبت به اظهارات اخیر رئیس دولت در جمع اعضای ستاد انتخاباتی خود، و تهدید مخالفین خود به افشاگری قریب الوقوع، علی لاریجانی، رئیس مجلس نیز به طور غیر مستقیم به این سخنان واکنش نشان داده و ضمن انتقاد از "لات بازی سیاسی" برخی سیاستمداران کشور، گفته بود: "بسیاری از نابسامانی‌های در کشور مربوط به مواردی است که شخصیت‌ها فرهیختگی لازم را ندارند؛ چرا که اگر این‌گونه باشد مجادلات آنها از سنخ دیگری خواهد بود."

احمدی نژاد در جمع حامیان خود گفته بود "بنده فقط ۱۰ درصد حرف ها را تاکنون زده ام و شاید ۲۵درصد دیگر را در آینده بگویم ولی مابقی را هیچگاه نمی توانم به دلایل مصلحتی بیان کنم... البته اگر این دولت نیم ساعت فرصت حرف زدن داشته باشد قیمت سوراخ موش بالا می رود."

طی روزهای اخیر، غلامحسین محسنی اژه ای، وزیر اطلاعات دولت قبلی احمدی نژاد و دادستان کل کشور نیز، نیز طی واکنشی، ضمن بیان اینکه "آقایان  بدشان نمی آید پرونده فساد اقتصادی را لوث کنند تا از اصل غافل شویم"، رئیس دولت را به "حضور در جلسه مشترک" و "روشن کردن وضعیت" دعوت کرد.

دادستان کل کشور در سخنان خود پیرامون اظهارات احمدی نژاد افزود: "آنچه به احمدی نژاد منتسب است را خوانده ام. جلسه محرمانه بوده و آیا افراد دعوت شده گفته اند، ضبط شده یا دیگران گفته اند، باید منتظر ماند و دید به صورت رسمی تایید می شود یا خیر. وقتی برخی از این موارد را دیدم، چه درباره خودم در وزارت اطلاعات، کذب محض است و دروغ بود. لذا به نظرم می رسد این مسایل را نمی شود یکی یکی پرداخت. باید منتظر ماند دید این مطالب منتسب شده، درست است یا غلط. بعد دید چه پاسخی باید داد. اما آنچه منتسب شده، با وجودی که بعید می دانم ایشان این حرفها را گفته اند، تکذیب می کنم. اگر این مسایل تایید شد که در آن جلسه گفته شده، پاسخ خواهیم داد."

همچنین، چهارشنبه هفدهم آبان ماه، صادق آملی لاریجانی، رئیس قوه قضائیه و برادر رئیس مجلس نیز در واکنش به اظهارات و تهدیدات احمدی نژاد متذکر شد: "این سینه نیز پر است از مطالبی که به‌خاطر حفظ وحدت بیان نمی‌شود اما اگر روزی ضرورت اقتضاء کرد، آنها را برای مردم باز خواهم گفت."

رییس قوه قضاییه با اشاره به اهمیت پرونده فساد مالی و انتقادات رئیس دولت گفت : "مردم از ما توقع دارند که ما به وظیفه خودمان عمل کنیم ولی پسندیده نیست‌که ما دائماً این طرف و آن طرف صداهایی بلند کنیم و دستگاه قضایی کشور را تخریب کنیم و فضای ناسالم روانی ایجاد کنیم. البته بنده از روز اول می‌دانستم که وقتی این کار را شروع کنیم آنهایی که پا روی دم‌شان گذاشته ‌شود؛ حتماً صدای‌شان بلند می‌شود این امر واضح و روشنی بود. "

آملی‌لاریجانی نیز همانند رئیس دولت اظهار داشت "بنا ندارم باب سخن را بازکنم و بنای بر سکوت و صبوری دارم و به همه دوستان هم این را توصیه می‌کنم" و افزود: "این سینه پر است از مطالبی که به‌خاطر حفظ وحدت بیان نمی‌شود اما اگر روزی ضرورت اقتضاء کرد، آنها را برای مردم باز خواهم گفت تا بدانند چه کسانی مشغول طراحی‌های خاص هستند. البته من اخطار می‌کنم به اینها که زبان در کام بکشند و بیش از این رَطب و یابس نبافند، که رعایت مصالح تا جایی است که خود قربانی مصلحت اقوایی نشود."

0 comments:

ارسال یک نظر