رای نمایندگان مجلس به حقوق مادام العمر برای مسئولان دولتی

بنا به مصوبه مجلس شورای اسلامی، مسئولان سیاسی دولتی که دست کم دو سال در چنین سمت هایی کار کرده و سپس به سمت پائین تری منصوب شده باشند به طور مادام العمر از مابه التفاوت حقوق برخوردار خواهند شد.

بر اساس گزارش ها، چون این مصوبه مشمول زمان پس از لازم الاجرا شدن قانون مدیریت خدمات کشوری می‌شود، از آنجا که این قانون در دولت نهم تصویب شده است، شامل مدیران و مسئولان سیاسی دولتهای قبل نمی‌شود و تنها برای مدیران دولت نهم و دهم و بعدی ها قابل اجراست.

به گزارش شفاف نیوز، به گفته سخنگوی کمیسیون اجتماعی بر اساس این مصوبه، کسانی که حداقل دو سال در پستهای سیاسی باشند، در صورتی که از این پست‌ها برکنار شده یا کناره گیری کنند، در صورتی که به سمت پایین‌تر منصوب شوند و حقوقشان کمتر از ۸۰ درصد قبل باشد، باید ما به تفاوت حقوق به آن‌ها پرداخت شود، به گونه ای که از ۸۰ درصد فوق العاده پرداخت حقوق برخوردار شوند.

این گزارش می افزاید: با رای نمایندگان، از این پس با حداقل دو سال پست سیاسی، می‌توان ۸۰درصد حقوق مدیریتی را الی الابد دریافت کرد .

بر اساس این گزارش، نمایندگان مجلس نه تنها این طرح را تصویب کردند بلکه تعمیمش به بازنشستگان این مناصب را نیز تصویب کردند تا خیال دولتی‌ها از بابت حقوق راحت باشد.

همچنین آمده است: در صحن مجلس بسیاری از نمایندگان طرفدار دولت از تصویب چنین طرحی بسیار راضی و خشنود بودند هر چند که مخالفت‌هایی نیز درباره این مساله مطرح شد. 

حسن کوهکن سخنگوی هیات رئیسه که مخالف کلیات این اصلاحیه بود، در مخالفت با تعمیم حقوق مدیریتی به افرادی که حداقل دو سال پست مدیریتی داشته اند، با تاکید بر اینکه این مساله بار مالی زیادی دارد، گفت: "اجازه دهید که فقط یک بار حقوق این افراد با هم ترازانشان تطبیق داده شود، نه اینکه همواره این روال ادامه یابد و دولت مکلف به پرداخت حقوق به کسانی باشد که فقط دو سال مدیر بوده اند."

وی افزود: "با این مصوبه در ذهن مردم متهم می‌شویم که داریم برای خودمان حقوق مادام العمر تصویب می‌کنیم."

حسن کامران نماینده اصفهان هم گفت: "چرا وقتی چاق شد باید باز هم به او برسیم؟ آدم چاق، درد مردم فقیر را می‌فهمد؟ چرا مقامات را باید تاقچه بالا سر بگذاریم؟ این کار خلاف روحیه غدیری است که حضرت علی شب به فقرا کمک می‌کرد و روز هم کار می‌کرد...ما نباید هر چه از انقلاب جلو‌تر می‌رویم، روحیه اشرافی‌گری را ترویج کنیم. خداوکیلی مگر برخی از این مقامات، سرجای خودشان نشسته اند؟ فلانی باجناق و پسرخاله اش را می‌آورد و بعد هم با حقوق مدیریتی بازنشسته شود؟"

گفتنی است دولت نهم و دهم همواره مدعی بوده است که مدیران دولتی تنها به قصد خدمت به مردم میز مدیریتی را اشغال کرده‌اند و تنها هدف آن‌ها خدمت بی‌ریا به مردم است.

به گفته نماینده دولت، مصوبه جدید شامل نمایندگان مجلس و کارکنان نهادهای زیر نظر رهبری و وزارت اطلاعات نمی شود زیرا این افراد از شمول قانون خدمات مدیریت کشوری مستثنی هستند و درآمد آنها از منابع دیگری تامین می شود. 

بعد از استیضاح وزیر اقتصاد که به رای اعتماد مشروط مجلس به وزیر ختم شد، روز به روز اخباری دال بر مماشات و عقب نشینی مجلس در برابر دولتی ها روی خط رسانه‌های خبری قرار می‌گیرد.

0 comments:

ارسال یک نظر