هاشمی رفسنجانی پیشنهاد کرد: سه انتخابات آزاد و سالم در دو سال آتی

برای کاستن از شکاف ملت-دولت و ایجاد اعتماد

هاشمی رفسنجانی پیشنهاد کرد که برای کاهش فاصله ملت و دولت و ترمیم اعتماد مردم «ظرف دو سال و با برگزاری انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و شوراها به‌ صورت آزاد و شفاف و همراه با نظارت و اجرای صحیح» برگزار شود.

به گزارش مهر، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام  در دیدار اعضای هیئت مدیره مجمع استانداران جمهوری اسلامی، با بیان اینکه تبیین و نقد دستاوردهای انقلاب اسلامی و دولت‌های گذشته همواره باید منصفانه صورت گیرد، عملکرد برخی جریانات و رسانه‌ها در این زمینه را نادرست توصیف کرد.
 
وی گفت: تحلیل باندی و جناحی و نادیده‌گرفتن دستاوردهای عظیم مسئولان و دست‌اندرکاران گذشته، ظلم به انقلاب اسلامی است و باعث می‌شود آیندگان نیز عملکرد حال حاضر را به‌گونه‌ای دیگر ببینند.

هاشمی رفسنجانی نادیده‌گرفتن توانمندی و تجربه مدیران گذشته کشور را غیر قابل قبول خواند و با بیان اینکه در تمام دنیا از تجربه و توان مدیران و نخبگان خود تا لحظه آخر استفاده می‌کنند، تصریح کرد: اگر چه جوانان می‌توانند انرژی تازه‌ای به مدیریت در کشور بدهند اما کنار گذاشتن مدیران با تجربه کشور حتی از بخش خصوصی، ضربه زدن به سرمایه انسانی کشور است.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، یکی از ابعاد تفسیر جدید اصل ۴۴ قانون اساسی را فعال کردن نیروهای کارآمد و نخبگان کشور در بخش خصوصی دانست.
 
هاشمی رفسنجانی گفت: اگر در اجرای اصل ۴۴ به درستی عمل می‌شد، بسیاری از مدیران باسابقه و توانمند کشور می‌توانستند موتور محرکه اقتصاد کشور را به حرکت درآوردند اما متأسفانه به‌گونه‌ای عمل شد که نه اصل ۴۴ فعال شد و نه از نیروهای نخبه و توانمند کشور به درستی استفاده به عمل آمد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به لزوم کاهش فاصله میان مردم و به خصوص نسل جوان با نظام و مسئولان کشور، ترمیم اعتماد مردم را رمز ماندگاری انقلاب اسلامی در آینده عنوان کرد و گفت: اگر مدبرانه عمل کنیم، می‌توانیم ظرف دو سال و با برگزاری انتخابات مجلس، ریاست جمهوری و شوراها به‌ صورت آزاد و شفاف و همراه با نظارت و اجرای صحیح، مردم را همانند ابتدای انقلاب پشتیبان و همراه نظام و آرمان‌های آن نگه‌داریم.

 هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه مجلس مردمی و قوی و دولت صالح و توانمند امید به آینده را در مردم دو چندان می‌کند، تصریح کرد: در بعد سیاست خارجی می‌توانیم با تأکید روی مشترکات منطقه‌ای و جهانی، تحلیل درست و کارشناسانه توطئه‌ها، دیپلماسی فعال و دوری از اظهارات تند و افراطی، به‌تدریج به ترمیم روابط خارجی پرداخته و زمینه توسعه و پیشرفت کشور در داخل را فراهم کنیم.

0 comments:

ارسال یک نظر