"مثال دولت، مثال بچه شلوغی نباشد که مدام گفته شود چه باید کند"
سیدفاضل موسوی درخصوص عدم اجرای قانون در کشور گفت: این باعث تاسف است که در کشوری که بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر انقلاب همواره بر جایگاه مجلس تاکید کردهاند قانون پاس داشته نمیشود؛ مردم تا کی هزینه اختلاف سلیقه مسئولان را بدهند.
به گزارش آفتاب، وی ادامه داد: مجلس جایگاهش با دیگر دستگاهها و قوا قابل مقایسه نیست.
عضو کمیسیون اصل نود تصریح کرد: آنچه دیدگاه امام نسبت به مجلس بود در قانون اساسی گنجانده شده است. متاسفانه برخی افراد شیوه مقابله و مقایسه با مجلس را پیش گرفتهاند و این حرکت به سمت بیراههای است که نظام هزینه آن را میپردازد.
نماینده خدابنده یادآور شد: اشکال کار این است که کسی کار خود را انجام نمیدهد؛ اگر هر کس در کشور در پستو مقامی که هست به وظایف خود عمل کند جامعه به این سمت نمیرود که در همه سطوح شاهد قانونگریزی باشیم.
وی گفت: تا چه زمانی قرار است قانونگریزی را ادامه دهیم؟ تا کی قرار است قانونی که باید از سوی دولت ابلاغ شود، رئیس مجلس ابلاغ کند؟
موسوی خاطرنشان کرد: وقتی میگوییم در شرایطی هستیم که دنیا در مقابل ماست، چرا در داخل کارهایی میکنیم که موجب جنجال میشود و التهاب بهوجود میآورد. امام و بسیاری از علما درباره مقررات راهنمایی و رانندگی هم گفتهاند تخلف از آن درست نیست حال چگونه است که بهجایی رسیدهایم که از قوانین کلان کشور تخلف میشود.
عضو کمیسیون اصل نود مجلس گفت: مثال دولت مثال بچه شلوغی نباید باشد که مدام به او گفته شود چه کند، چه نکند.
وی ادامه داد: تا کی مردم باید هزینه اختلاف سلیقه مسئولان را بدهند؟ شان هر کس در قانون مشخص شده است و کسی نمیتواند برای خود شانی بالاتر از قانون داشته باشد.
موسوی گفت: مجلس سوگند خورده مدافع ملت و حقوق آنان باشد اگر روند قانونشکنی و قانونگریزی ادامه یابد مجلس دیگر تاب نمیآورد و بهخاطر سوگندی که یاد کرده عمل خواهد کرد. رعایت ملاحظات هم از نظر مجلس حد و مرزی دارد. اگر مجلس به سوگند خود عمل نکند تخطی کرده است.
0 comments:
ارسال یک نظر