جـــرس: بعد از تجمعات صدها نفری کارمندان سازمان میراث فرهنگی مقابل مجلس، که در اعتراض به حکم انتقال آنها به شهرهای دیگر صورت گرفته بود، نائب رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس اعلام کرد "این احتمال وجود دارد كه هیات رئیسه مجلس به این جمعبندی برسند كه نامهای به رئیس دولت بنویسند و از وی بخواهند كه انتقال بخشهایی از سازمان میراث فرهنگی به برخی از استانها فعلا متوقف شود."
گفتنی است در راستای تصمیم دولت جهت انتقال و کاهش جمعیت پایتخت، بیش از ۷۰۰ کارمند سازمان میراث فرهنگی، بر اساس آیین نامه ابلاغ شده از سوی رییس آن سازمان، مجبور به خروج از پایتخت بوده و امتناع آنها از فرمان دولت جهت این مهاجرت اجباری، اخراج بسیاری از آنها را در برداشته است و در همین راستا صدها نفر از معترضان، اوایل هفته جاری در مقابل مجلس شورای اسلامی دست به تجمع زدند.
به گزارش ایلنا، مجید نصیرپور، نائب رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس می گوید "بعد از تجمعاتی كه در مقابل در مجلس توسط كارمندان پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی در رابطه با اعتراض آنها به انتقال به استان فارس صورت گرفت، برخی نمایندگان مجلس روز گذشته با كاركنان و رئیس سازمان میراث فرهنگی گفتوگو كردند. "
او ادامه داد: طرفین حرفهای قابل قبولی داشتند، كاركنان پژوهشگاه انتقال به شهر شیراز را با این سرعت و تعجیل كه سازمان میراث فرهنگی به خرج میدهد منشاء آسیبهای متعدد میدانستند. آنها معتقد بودند این شیوه جابجایی به ساختار و بازدهی سازمان میراث آسیب می رساند و انتقال پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی به شهر شیراز حداقل یك سال فعالیتهای سختافزاری و نرمافزاری پژوهشگاه را متوقف میكند و سازمانهای بینالمللی همكار سازمان میراث فرهنگی و همچنین تعاملات فرهنگی این سازمان با سازمانهای مشابه در خارج از كشور متاثر از این جابجایی آسیب میبینند.
نصیرپور گفت: از طرف دیگر كارمندان سازمان میراث فرهنگی آمادگی لازم را برای جابجایی و رفتن به استان دیگر با این همه تعجیل سازمان میراث فرهنگی ندارند.
او ادامه داد: این افراد در بدو استخدام محل كار خود را تهران انتخاب كردند، این جابجایی اجباری با حقوق شهروندی و حقوق اداری در مغایرت و تضاد است.
نائب رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس تصریح كرد: این انتقال از حیث معیشت نیز مشكلاتی را برای این كارمندان ایجاد میكند و معضلاتی را برای خانوادهها به وجود میآورد به طور مثال كارمندانی كه همسران آنها در سایر دستگاههای دولتی مشغول به كار هستند و یا فرزندان آنها در تهران دانشجو هستند با این تصمیم سازمان میراث فرهنگی مبنی بر جابجایی بخشهایی از سازمان به استانهای دیگر دچار مشكلات فراوان میشود.
نصیرپور گفت: به نظر میرسد تعجیل در این جابجاییها به مصلحت سازمان و دولت نیست و چنین اقداماتی باید طی برنامهریزیهای بلندمدت و بعد از ارزیابیهای كارشناسی انجام شود تا حداقل آسیب ممكن به خانوادهها و سازمان میراث فرهنگی وارد شود.
نائب رئیس كمیسیون اجتماعی مجلس گفت: این احتمال وجود دارد كه هیات رئیسه مجلس به این جمعبندی برسند كه نامهای به احمدی نژاد بنویسند و از وی بخواهند كه انتقال بخشهایی از سازمان میراث فرهنگی به برخی از استانها فعلا متوقف شود و بعد از كار كارشناسی و برنامهریزیهای دقیق این اقدامات انجام شود.
او ادامه داد: اینكه دولت تصمیم گرفته بعضی از دستگاههای اداری را به شهرستانها منتقل كند تصمیمی است كه به دولت مربوط میشود و سازمانها نیز باید از آن تبعیت كنند اما آنچه مهم است این است كه قبل از هر اقدامی باید كار كارشناسی و برنامهریزی دقیق صورت گیرد.
دولت احمدی نژاد از اواخر سال گذشته و اوایل سال جاری، با اعلام شایعاتی مبنی بر وقوع احتمالی زلزله در تهران، بر آن است تا بخشی از طبقه متوسط شهر تهران را به استان های دیگر کوچ دهد و طی تصمیماتی، قصد داشت دوائر دولتی؛ دانشگاهی و آموزشی را به بیرون از مرکز منتقل نماید.
این تصمیم سریع - و از دید کارشناسان عجولانه و غیرمنطقی- موجبات نگرانی و نارضایتی زیادی فراهم آورده است.
0 comments:
ارسال یک نظر