آیت الله دستغیب : آقایان مانع از سخنرانی بنده در اجلاس خبرگان شدند

در آستانه اجلاس هشتم مجلس خبرگان رهبری، آیت الله علی محمد دستغیب، از موانع پیش آمده در ادامه روند حضور و سخنرانی خود در جریان اجلاس قبلی آن مجلس خبر داد و گفت "در جریان آن اجلاس، آقایان مانع از سخنرانی بنده در خبرگان شدند."

سخنرانی انتقادی این روحانی منتقد دولت در اجلاس سالانه خبرگان رهبری (تابستان ۸۸) و در جریان اعتراضات بعد از انتخابات، موجبات خشم هواداران رهبر جمهوری اسلامی را برانگیخت به طوری که برخی از آنها در صدد اخراج او از این مجلس بودند.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سرو، در ششمین اجلاسیه مجلس خبرگان رهبری (سال گذشته و بعد از حوادث و جنایات پس از انتخابات) آیت الله دستغیب از نحوه برخورد حکومت با معترضان به تندی انتقاد کرده و چند مسئله را به عنوان تذکر بیان کرده بود که باعث خشم انحصار طلبان می‌شود. از جمله مسائلی که معظم له به اعضای خبرگان یاد آوری کردند مسئله "عمل به قانون اساسی" بود.

وی با اشاره به اینکه حافظ این قانون خبرگان ملت هستند و باید پیگیر تخلفات و انحرافات از قانون اساسی باشند گفته بود "تخلّفات از اين قانون اساسى را چه كسى بايد پيگيرى كند و چه كسى جوابگو باشد؟ عهده‏دار آن تنها خبرگان است. اما چه شده كه در مواقع لزوم كه بايد تشكيل جلسه دهد و تخلّفات از قانون اساسى را پیگيرى کند، نمى‏كند."

این روحانی منتقد دولت، در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تخریبهای صورت گرفته علیه یاران رهبر فقید جمهوری اسلامی و کسانیکه در راه انقلاب صدماتی را متحمل شده‌اند، گفته بود:
"تخريب از چهار سال پيش ظهور پيدا كرد تا اين اواخر كه صدا و سيما سنگ تمام گذاشت؛ چهره‏هاى سرشناس از جمله هاشمی رفسنجانى، مهدی كروبى، و دو سيد بزرگوار محمد خاتمى و مير حسين موسوى چنان خدشه‏دار كرد كه فرياد دوست و خنده‏هاى دشمن به آسمان رسيد. آيا آنچه گذشت شرعى بود؟ مطابق قانون اساسى و آنچه از آن منشعب مى‏شود، بود؟ پس چرا شما خبرگان ساكت بوديد، آيا غم خوردن و نشستن كافى نیست؟"

دستغیب درباره خطرات انجمن حجتیه و البته ریشه یابی این حوادث نیز به نماینگان این گونه اظهار داشته بود: "چرا دستهاى مرموز انجمن حجّتيّه را كه امام امت آنها را خطرى براى انقلاب مى‏دانست، در پشت صحنه لمس نمى‏كنيد؟! چه اشخاصى قواى سه گانه مقنّنه، قضائيه و مجريه را دور زده‏اند؟ چه شده كه كسى مسئول آن همه اتّفاقات غير قانونى نيست. چه شده كه صداى فريادرسى و عدالتخواهى با حكومت نظامى جواب داده مى‏شود. آيا اينها غير از وجود بيگانگان به انقلاب، در پشت صحنه مى‏باشد."

پس از این سخنان دستغیب بود که یکی از اعضای مجلس خبرگان، با اعتراض به دیدگاه مطرح شده توسط وی، آن را ساختار شکنانه، هتاکانه، و عاری از منطق می داند و برای همین با جمع آوری امضاء بر علیه معظم له، کوشید تا عدم صلاحیت وی برای نمایندگی خبرگان را به تصویب برساند! اما پس از اینکه امضاءها به حد نصاب نرسید و معلوم شد کلیت مجلس خبرگان همراه اعتراض به جنایات صورت گرفته می‌باشد، چاره کار را در این دیدند که عنوان کنند رهبری با سعه صدر و رافت نگذاشت با ایشان برخورد شود!

این گزارش حاکیست: اما در اجلاس هفتم مجلس خبرگان از دور چهارم (اسفند ماه گذشته) تمامیت خواهان با یک نمایش ساختگی نگذاشتند این مرجع آنچه از حقایق است در این مجلس انتصابی بیان کنند.

پس از آمدن وی به شیراز چند نفری از مسئولین حوزه نزد وی رفته و حقیقت امر را جویا می شوند که معظم له در پاسخ می گوید "قرار بود بنده مانند اجلاسیه قبل سخنرانی کنم. موقع نام نویسی از اعضای خبرگان برای سخنرانی به سالن مربوطه رفتم تا اسم خود را به عنوان یکی از سخنرانان اعلام نمایم که گفتند: در نوبت صبح فردا مراجعه کنید. نوبت بعد هم به آنجا رفتم و با همان سخنان رو به رو شدم . نوبت سوم بسیار زودتر به محل ثبت نام رفتم تا بتوانم نام نویسی کنم. که همان بهانه‌ها را آوردند و نگذاشتند صحبت کنم."

 اجلاسیه هشتمین دوره مجلس خبرگان رهبری ٢٣ الی ٢۴ شهریور ۸۹ در تهران برگزار می‌گردد که آیت الله دستغیب نیز به طور معمول در این اجلاسیه حضور دارند. اما معظم له در این اجلاسیه نیز با چالش هایی رو به رو هستند. از یک طرف روز قدس به مسجد وی حمله شده است و از طرف دیگر عده‌ای سازماندهی شده قصد دارند تا با حضور و تجمع مقابل محل اجلاسیه هشتم نگذارند این مرجع مردمی وارد مجلس شود.

 طی هفته های اخیر و بویژه هفته گذشته، موج جدید حملات بسیجیان و شبه نظامیان حامی رهبر جمهوری اسلامی به مسجد قبا و محل تجمع علاقه مندان و مقلدان آیت الله علی محمد دستغیب، به اوج خود رسیده بود؛ که بر اثر حملات صورت گرفته، تعدادی از مردم، طلبه ها و مقلدین آیت‌الله دستغیب، مورد ضرب و شتم، جراحت و خونریزی و بعضا بازداشت قرار گرفتند و بخشی از مسجد نیز دچار حریق و تخریب شد.

0 comments:

ارسال یک نظر