جنبش راه سبز (جرس): عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در واكنش به پاسخ مرتضوی به گزارش كمیته ویژه مجلس گفت: ما با آقای مرتضوی از زمان مجلس هفتم و موضوع تحقیق و تفحص در رابطه با پرونده فروش سوالات كنكور آشنایی داریم؛ در آن زمان تخلفات ایشان در مجلس به صورت علنی قرائت شد كه بر اساس آن گزارش در خصوص پروندههای فروش سوالات كنكور آقای مرتضوی تخلفاتی را مرتكب شدهبود. آقای مرتضوی از دادستانی تهران رفت و سرانجام این پروندهها مشخص نشد.
محمددهقان با اشاره به گزارش كمیته ویژه مجلس برای بررسی حوادث پس از انتخابات و با تاكید بر اینكه این گزارش به هیچ وجه جنبه سیاسی ندارد، به خبرگزاری ایسنا گفت: مسائلی كه در سال 88 در كوی دانشگاه اتفاق افتاد شبیه فاجعهای است كه ده سال پیش یعنی سال 78 در كوی دانشگاه اتفاق افتاد؛ و اگر آن زمان با عوامل مربوط چه در دولت وقت و چه در نیروی انتظامی یا عناصر موسوم به لباس شخصی برخورد قانونی میشد، امروز این مسائل در كوی دانشگاه دوباره اتفاق نمیافتاد.
دهقان با اشاره به رسیدگی به حوادث كوی دانشگاه گفت: در حال حاضر عوامل مقصر و متخلف در حادثه كوی دانشگاه تحت تعقیب قرار گرفتهاند و مطمئنا گزارش مجلس در این زمینه برای نمایندگان و مردم شریف ایران قرائت خواهد شد.
وی به مقاومت برخی افراد برای جلوگیری از برخورد با متخلفان حوادث كهریزك و كوی دانشگاه اشاره كرد و اظهار داشت: برخورد با عناصر متخلف به معنای نادیده گرفتن خدمات نیروی انتظامی نیست، و البته اجرای قانون نسبت به متخلفان ناشی از غفلت نسبت به اصل فتنه بزرگ پس از انتخابات و ظلم بزرگی كه نسبت به نظام صورت گرفت، نمیباشد. همانگونه كه باید با عوامل اغتشاشات مطابق قانون برخورد شود، همانگونه با متخلفانی كه با خلق فاجعه كهریزك و كوی دانشگاه با آبروی نظام بازی كردند و آتش فتنه را به نحو دیگری شعلهور كردند نیز باید برخورد شود.
عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینكه تمام بازداشتگاهها و اقدامات انتظامی باید زیر نظر قضات باشد، گفت: طبق قانون نیروهای امنیتی و انتظامی، ضابطین قضایی هستند و آنها باید تحت نظارت و دستورات قضات انجام وظیفه كنند، اما متاسفانه در زمانهایی این وضعیت برعكس شده بود، بدان معنا كه تعدادی از قضات ضابط نیروهای امنیتی و انتظامی شده بودند.
دهقان در ادامه توضیح داد: در گذشته برخی از قضات و مقامات قضایی نقطه ضعفهای شخصیتی و تخلفاتی در پروندههایشان داشتند - اسناد تخلفات آنها و حتی صداهای ضبط شده آنها در اختیار نیروهای امنیتی قرار داشت -، لذا وقتی كه یك مقام قضایی دارای چنین نقطه ضعفهایی باشد و خودش هم از لحاظ اعتقادی و شخصیتی ضعیف باشد دیگر نمیتواند نیروهای امنیتی و انتظامی را به عنوان ضابطین خود تحت كنترل درآورد؛ بلكه برعكس در اینگونه موارد این نیروهای امنیتی و انتظامی هستند كه بر اینگونه قضات یا مقامات قضایی سیطره مییابند و اینگونه قضات به دستور مقامات امنیتی عمل میكنند و عملا ضابط نیروهای امنیتی میشوند! البته این مواردی كه من میگویم مواردی نیست كه مقامات قوه قضائیه از آن بیاطلاع باشند و به نظر من اتفاقاتی همچون كهریزك و مسائل كوی دانشگاه، بیارتباط با اینگونه انحرافات نبوده است.
وی با بیان اینکه اتفاقاتی مثل فاجعه كهریزك به دلیل انحرافاتی است كه در گذشته در قوه قضائیه وجود داشته است، در واكنش به قسمتی از پاسخ مرتضوی به گزارش كهریزك مبنی بر این كه در زمان قضایای كهریزك مرخصی بوده است، گفت: مرتضوی به خودبنده گفت كه با هماهنگی او زندانیان به كهریزك رفتهاند. این موضوع را همه مقامات مسئول میدانند و پنهانی نیست، پس در این مورد قوه قضاییه باید رسیدگی كامل كند و قضیه را به وضوح برای مردم روشن كند.
دهقان هم چنین با انتقاد از انتصاب مرتضوی به عنوان رییس ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز گفت: این كار با توجه به اتهامات بسیاری كه در مورد مرتضوی مطرح شده است هیچ توجیهی ندارد و معلوم است كه مورد تایید مردم و طرفداران آقای احمدینژاد هم نیست .
0 comments:
ارسال یک نظر